Zomerkorting bij Klinkt Beter

screenshot klinkt beter

NIEUWS – Dat klinkt lekker! Een zomer-sale of uitverkoop bij Klinkt Beter. Kortom: mooie spullen voor weinig geld. Dat klinkt als muziek in de oren voor iedere hifi-fan, toch?

screenshot klinkt beterU moet wel even naar België rijden, maar voor de meeste liefhebbers, is dat geen enkel probleem. Check wel even of er iets tussen zit, want anders rijdt u voor niets naar onze zuiderburen. Op de website van Klinkt Beter staat al een lijstje met het aanbod… En daar zitten zeker interessante stukken tussen!

Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren

E: [email protected]
T: +32 473 79 36 91

Gerelateerde berichten

Tune Inn

Virtuele tour en demoweek voor Tune Inn

Op de website van Tune Inn nemen geïnteresseerden een kijkje in de winkel. Potentiële klanten die een eindje verderop wonen, verkennen op die manier alvast de hifizaak. Daarnaast is er nog meer nieuws, want de Alkmaarse winkel houdt van 19 t/m 23 november een demoweek over streaming audio.

Parov Stelar The Princess

Review Parov Stelar – The Princess

Het is een waanzinnige fusie van stijlen. Een beetje hip-hop, een vleugje klassiek en samples van akoestische instrumenten met allerhande vocalen. Zonder meer één van de meest verfrissende ontdekkingen van de laatste tijd. De artiest? Parov Stelar. Een Pseudoniem voor Marcus Füreder. Wij hebben zijn laatste dubbel-cd beluisterd: The Princess. 

Geef een reactie