Premium lijn ADAM Audio bij Unique Music verkrijgbaar

NIEUWS – Leuk nieuws van Unique Music. Zij voeren nu de premium lijn van ADAM Audio. Bekend van onder meer studiomonitoren.  Unique Music heeft nu al een paar modellen beschikbaar om naar te luisteren. Geen kleine jongens… en waarschijnlijk ook niet goedkoop. 
Hieronder het bericht van Unique Music
De premium lijn van ADAM Audio, de Tensor serie, bestaande uit een twee monitors en drie vloerstaanders, krijgt binnenkort een opfris beurt. Naar verwachting zullen in augustus de eerste passieve mk2 modellen verschijnen. Het is nog niet bekend wanneer de actieve luidsprekers uitgeleverd gaan worden.
Unique Music kan zo lang niet wachten en heeft ondertussen een paar actieve Tensor Gamma’s in huis gehaald. Deze zijn gebalanceerd aangesloten op een Antelope Gold voorversterker/DAC en worden gevoed vanuit een ge-tunede Mac mini.
De Mac mini heeft een complete metamorfose ondergaan; een extra SSD en 8 gigabyte RAM geheugen zorgen ervoor dat hoge resolutie bestanden volledig uit het geheugen gespeeld kunnen worden.
Ook benieuwd naar hoe dit klinkt? Maak een vrijblijvende luisterafspraak: [email protected]

Gerelateerde berichten

Cambrige NP30 front

Cambridge Audio NP30 streaming audio speler

Streaming audio is op diverse manieren te realiseren. Het kan met usb-dacs, squeezeboxen met servers en met upnp-apparaten die vrijwel plug ?n play zijn. Kortom: het kan gemakkelijk of moeilijk. Cambridge Audio?s NP30 valt zonder twijfel in de categorie gemakkelijk. Is hij verder ook helemaal af?

Geef een reactie