Passieve toeter voor iPhone

Megaphone_intro1

NIEUWS – Wow… dit is nog eens design! We hebben al aardig wat passieve oplossingen gezien voor de iPhone, maar deze MegaPhone-toeter is toch wel een parel. Helaas ook een dure parel: 399 euro voor de gewone versie en 599 euro voor een 24-karaat gouden versie (bladgoud).

Er zijn gigantisch veel docking-stations voor de iPhone. Talloze modellen zijn dertien in een dozijn. Deze passieve versterker van MegaPhone is toch anders. De toeter is natuurlijk een eeuwenoud principe. Maar ja: de natuurkunde werkt gewoon. En dat zal het altijd blijven doen. We vragen ons wel af hoe het zit met lage tonen. Die kan een iPhone namelijk niet weergeven van zichzelf. En er zal dan ook niet veel te versterken zijn.

De toeter is van keramisch materiaal. Deze kan wit of zwart gemaakt worden. Tevens is er een 24 karaat bladgouden versie te koop voor 200 euro meer: 599 euro in totaal dus.

Hier is een video’tje

Gerelateerde berichten

Sennheiser Momentum

Video Sennheiser Momentum

  VIDEO – We hebben van Sennheiser de Momentum binnengekregen. Een chique hoofdtelefoon van mooie metalen en echt leder. Het prijskaartje is er ook een beetje naar: ?299.-. Voordat we hem aan een uitgebreide test onderwerpen, leggen we de Momentum eerst even vast op video!

Teufel Ultima 800 MK 2

NIEUWS – Poging twee… Nee, versie 2. Teufel heeft een nieuwe versie van de Ultima 800: het vlaggenschip van de luidsprekerfabrikant. Met MK 1 ging het bedrijf weer terug naar de roots: hoogwaardige luidsprekers maken. Nu is het tijd voor de verbeterde versie: de Ultima 800 MK 2.

Geef een reactie