Opheffingsuitverkoop bij ACF Audio

ACF website

NIEUWS – Helaas maar waar: ACR Audio moet stoppen. De zaak die eerder nog verhuisde naar een nieuw pand, moet nu de deuren sluiten. Voordeel voor de consument: er is een opheffingsuitverkoop. De komende maanden gaan spullen met forse korting de deur uit.

ACF websiteDe deuren sluiten op 1 oktober 2012. Zonde dat zo’n mooie speciaalzaak moet sluiten. De komende maanden zal Arco Fritsch van ACF Audio de spullen met korting verkopen. Reden voor een bezoekje, want er staan mooie spullen in de winkel. Denk aan:

Kijk hier voor een prijslijst

 

Gerelateerde berichten

NuForce Cube_01

NuForce introduceert de Cube

NIEUWS – NuForce – bekend van enkele usb-dacs en versterkers – heeft een nieuw product aangekondigd: de Cube. Deze mobiele luidspreker is uiterst compact, maar moet volgens NuForce de ideale reispartner zijn. Het is namelijk ook een dac en koptelefoonversterker.

Geef een reactie