Nieuw: streamen met Linn Kiko

Linn Kiko

NIEUWS – Linn gaat voor assortimentsverbreding door een compacte digitale alleseter te introduceren; de Linn Kiko. Daarmee wordt het mogelijk om de geluidsweergave van alle digitale content via deze netwerkspeler te laten streamen, zonder nog langer concessies te hoeven wat betreft de kwaliteit.

Linn Kiko

De Kiko kan draadloos bediend en van content voorzien worden via een smartphone, tablet, laptop of desnoods desktop. Tevens beschikt het systeem over ingangen voor analoge en digitale externe bronnen, waaronder HDMI. Dat maakt dus ook mogelijk om een digitale of satelliet-tv set-op box, blu-rayspeler en/of spelcomputer aan te sluiten.

De vormgeving van de behuizing is – zoals gezegd – compact en tijdloos, waarbij geïnteresseerden keuze hebben uit zes verschillende kleuren. De luidsprekers worden aangestuurd met dubbele versterkers voor elk kanaal en beschikken over een digitaal crossover filter.

De Kiko gaat omgerekend zo’n 3100 euro kosten.

Gerelateerde berichten

Free Record Shop

Free Record Shop wordt outlet store

De filialen van Free Record Shop die nog over zijn, zien er akelig kaal uit. Nieuwe muziek is nauwelijks nog aanwezig, waardoor het aanbod cd’s momenteel wel erg beperkt is. De entertainmentwinkel laat vandaag in een persbericht weten dat het muziek-aanbod in de komende periode wordt opgeschroefd, al zullen de overgebleven vestigingen zich vooral richten […]

Geef een reactie