web analytics

Google TV écht naar Nederland

NIEUWS – Sony Nederland heeft laten weten dat het eind augustus zijn Google TV mediaplayers naar Nederland gaat halen. Met de NSZ-GS7 is het mogelijk om elke tv met internet te verbinden en via Google TV – een soort ultieme ip-tv oplossing – te streamen.

Sony zal één van de eersten zijn die met een Google TV oplossing in Nederland komt. De mediaplayer op basis van Google TV gaat ongeveer 200 euro kosten en biedt natuurlijk allerhande streaming-oplossingen en toegang tot de Google Play-store die Android-gebruikers vast kennen. Via de Play-store zijn talloze apps te downloaden. Google TV zal niet alle apps toelaten, omdat bepaalde apps specifiek voor touchscreens zijn bedoeld.

 

Wat kan Google TV?

Google TV laat het toe om allerhande media te streamen. Denk aan foto’s (Picasa), Muziek en Video (Youtube bijvoorbeeld). Google houdt uiteraard uw gedrag bij en kan zo adviseren. In bepaalde gevallen is het mogelijk om content ‘on demand’ aan te schaffen. Denk aan streaming via Netflix. Echter, Sony heeft zelf een dienst: Sony Entertainment Network. Daar horen Video en Music Unlimited bij. Daarbij komt dat er ook een blu-ray speler in de NSZ-GS7 zit. Het is dus ook mogelijk optische media te gebruiken.

Internet

Via Google TV is het ook mogelijk gewoon te browsen. Sony heeft een handige afstandsbediening met toetsenbord erbij gedaan. Zo kunt u heerlijk browsen op het WWW.

Eind augustus is de Sony NSZ-GS7 beschikbaar voor 200 euro.

Gerelateerde berichten

Octave 10 jaar garantie Music2

Music2 levert 10 jaar garantie op Octave

NIEUWS – Goed nieuws voor wie graag op zeker speelt: Music2 – importeur van Octave – levert vanaf nu 10 jaar garantie op de versterkers. Ze zijn zo betrouwbaar dat ze dit met gemak aandurven. Uiteraard moet u hem dan wel bij een officiële dealer aangeschaft hebben. 

De MOON ACE all-in-one

Interview MOON Audio – ISE 2018

Op ISE hebben we heel wat interessante partijen kunnen spreken. En enkele hebben we voor de camera kunnen slepen. Inclusief MOON die zowel de nieuwe 240i heeft als nieuws rondom Control4! Check de video in dit artikel om meer te weten te komen.

Geef een reactie