web analytics

De ultieme afstandsbediening: iRule

Hoe Irule werkt.

NIEUWS – Het klinkt als een dictatuur: iRule… Ik heers. Het is natuurlijk een woordgrapje met de ‘i’ van Apple erin… Maar goed: de Apple-fans begrijpen dat wel. iRule is een nieuwe app voor iPhone, iPod Touch en iPad. Een app die álle apparaten kan bedienen. Ideaal, nietwaar?

Hoe Irule werkt.iRule is dus een stukje software voor op een Apple iDevice dat andere apparaten in je huishouden kan bedienen. In principe kan de smartphone of iPod / iPad alles gemakkelijk in huis bedienen via wifi. Tenminste: als het te bedienen apparaat in het netwerk is opgenomen. Denk aan een smart-tv, netwerkspeler of nas bijvoorbeeld. Maar ja: niet alles hangt in het netwerk, nietwaar? Denk aan gewone tv’s, versterkers en cd-spelers die niet via wifi praten.

In dat geval kan iRule ook met een domotica-systeem integreren. Dat klinkt interessant! De iRule app kan dusdaning geprogrammeerd worden dat het via een ip-bus kan babelen met andere apparatuur in het huishouden. Niet goedkoop, maar feit is: u kunt dan uw hele huis bedienen met uw Apple iDevices. Gemak dient de mens en gemak kost helaas geld…

Hoeveel het kost, durven we niet te zeggen. Dat is afhankelijk van de wensen en eisen van de klant… Voor wie overigens gewoon een alles-in-één afstandsbediening zoekt… De Logitech Harmony serie is betaalbaar en werkt ook uitstekend.

Hier een linkje naar de distributeur die het aan de praat kan krijgen.

Gerelateerde berichten

Cost-is-no-object show op 23 en 24 januari

De Cost-is-no-object show van Alpha High End Audio is bedoeld voor een ieder waarbij geld echt geen beperkende factor vormt voor het beoefenen van de audio-hobby. Het evenement wordt alweer bijna twintig jaar georganiseerd door de Belgische high end-winkel en presenteert u dit jaar de Audio Research Reference serie.

Sony BDP-S1100

Nieuwe blu-ray spelers van sony

NIEUWS – We vragen ons een beetje af wie er nog behoefte heeft aan een blu-ray speler. Immers: met streaming gaat het allemaal gemakkelijker dan met een optisch schijfje. Sony heeft gelukkig ook aan de toekomst gedacht: de nieuwe blu-ray spelers kunnen ook het netwerk op. 

Geef een reactie