web analytics

Sony Music Unlimited op Apple iDevices

Music Unlimited

NIEUWS – Sony Music Unlimited is nu ook verkrijgbaar op Apple iDevices: iPad, iPod en iPhone. Dat is een belangrijke stap voor Sony, want voorheen was het alleen nog op Android, PS3 en Sony TV’s te gebruiken.

Music UnlimitedSony zet een stap naar IOS. Bezitters van een iPhone, iPod en iPad – dus de Apple iDevices – kunnen nu ook Music Unlimited gebruiken. Voorheen was het ‘genot’ alleen voor Android-gebruikers, Playstation-bezitters, PC (via de browser) en Sony TV-consumenten.

Sony Music Unlimited is een concurrent voor Spotify. Ook Music Unlimited werkt met een abonnementsconstructie. Dus 9.99 euro voor een premium-abonnement en 3,99 voor de basis (die niet interessant is).

Gerelateerde berichten

Porcupine Tree – Anesthetize

De Britten begonnen als een verzonnen band, maar gelukkig is het daar niet bij gebleven. 40 jaar na het oprichten staat Porcupine Tree nog steeds op het podium en is de band uitgegroeid tot een zeer populair, gewaardeerd en geliefd kwartet. Eind 2008 deden de vier Britten Tilburg aan. Een zeer geslaagd concert dat nu […]

Geef een reactie