Samsung start Music Hub in Europa

Samsung Music Hub

NIEUWS – Eerst Spotify, dan Sony Music Unlimited en nu ook Samsung met Music Hub? De streaming diensten lijken wel als paddestoelen uit de grond te knallen!

Samsung Music HubSamsung heeft met zijn Music Hub – die tegelijk met de Galaxy SIII telefoon is geïntroduceerd – nog geen voeten op Hollandse bodem. Echter: Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië hebben wel al goedkeuring gegeven. Andere landen – waaronder dus Nederland – komen later aan bod.

Niet geheel verrassend werkt Music Hub met een abonnement. Voor 10 euro per maand mag u onbeperkt muziek luisteren. De bibliotheek lijkt wat groter: 19 miljoen tracks. Maar welke muziek Samsung kan aanbieden, is niet geheel duidelijk. Het kan prima zijn dat de bibliotheek vol zit met Aziatische, onbekende artiesten.

Voor de dienst is een app nodig. Een App die vooralsnog op de SIII (of Galaxy S3) beschikbaar is. Luisteren kan ook via de browser, net als bij Music Unlimited. Er komt – volgens Samsung – ook een dienst voor Video. Samsung lijkt daarmee direct te willen concurreren met Netflix en Video Unlimited van Sony.

Gerelateerde berichten

T+A Music Receiver

NIEUWS – T+A was er vroeg bij met streaming. Wij hebben de Music Player in september 2008 getest. Destijds waren we onder de indruk van het detailniveau, maar het mocht wat warmer. Wellicht dat dat ook een beetje aan de Power Plant lag. Nu heeft T+A het duo van de E-serie – de Music Player […]

JBL-SB-100-soundbar

Nieuwe sounbars JBL

NIEUWS – ze zijn niet meer weg te denken uit het productgamma van de grote merken: soundbars. Langwerpige luidsprekers voor bij de platte tv. Immers: hoe platter de tv, hoe platter het geluid. Ook JBL – geen kleine speler – heeft nu drie nieuwe soundbars: de SB 100, 200 en 400. 

Geef een reactie