Samsung start Music Hub in Europa

Samsung Music Hub

NIEUWS – Eerst Spotify, dan Sony Music Unlimited en nu ook Samsung met Music Hub? De streaming diensten lijken wel als paddestoelen uit de grond te knallen!

Samsung Music HubSamsung heeft met zijn Music Hub – die tegelijk met de Galaxy SIII telefoon is geïntroduceerd – nog geen voeten op Hollandse bodem. Echter: Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië hebben wel al goedkeuring gegeven. Andere landen – waaronder dus Nederland – komen later aan bod.

Niet geheel verrassend werkt Music Hub met een abonnement. Voor 10 euro per maand mag u onbeperkt muziek luisteren. De bibliotheek lijkt wat groter: 19 miljoen tracks. Maar welke muziek Samsung kan aanbieden, is niet geheel duidelijk. Het kan prima zijn dat de bibliotheek vol zit met Aziatische, onbekende artiesten.

Voor de dienst is een app nodig. Een App die vooralsnog op de SIII (of Galaxy S3) beschikbaar is. Luisteren kan ook via de browser, net als bij Music Unlimited. Er komt – volgens Samsung – ook een dienst voor Video. Samsung lijkt daarmee direct te willen concurreren met Netflix en Video Unlimited van Sony.

Gerelateerde berichten

Nieuwe high-end dac van Auralic

NIEUWS – Wie? Ja, dat dachten wij ook. Auralic is een Chinees merk dat (nog) niet echt voeten aan de grond heeft in Nederland. De Vega is een nieuwe high-end dac van 3300 euro. Nu is 3300 euro nog niet schokkend veel geld, maar voor Auralic wel. Wat krijgt u voor dat geld? Heel wat!

Geef een reactie