web analytics

Samsung start Music Hub in Europa

Samsung Music Hub

NIEUWS – Eerst Spotify, dan Sony Music Unlimited en nu ook Samsung met Music Hub? De streaming diensten lijken wel als paddestoelen uit de grond te knallen!

Samsung Music HubSamsung heeft met zijn Music Hub – die tegelijk met de Galaxy SIII telefoon is geïntroduceerd – nog geen voeten op Hollandse bodem. Echter: Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Italië hebben wel al goedkeuring gegeven. Andere landen – waaronder dus Nederland – komen later aan bod.

Niet geheel verrassend werkt Music Hub met een abonnement. Voor 10 euro per maand mag u onbeperkt muziek luisteren. De bibliotheek lijkt wat groter: 19 miljoen tracks. Maar welke muziek Samsung kan aanbieden, is niet geheel duidelijk. Het kan prima zijn dat de bibliotheek vol zit met Aziatische, onbekende artiesten.

Voor de dienst is een app nodig. Een App die vooralsnog op de SIII (of Galaxy S3) beschikbaar is. Luisteren kan ook via de browser, net als bij Music Unlimited. Er komt – volgens Samsung – ook een dienst voor Video. Samsung lijkt daarmee direct te willen concurreren met Netflix en Video Unlimited van Sony.

Gerelateerde berichten

De iXtreamer docking station en mediaspeler

VIDEO – Een Apple docking station én streaming media speler in één? Dat is bijzonder. Vandaar dat we de iXtreamer eens gaan bekijken. In dit filmpje kunt u alvast zien hoe de iXtreamer eruit ziet, wat er in de doos zit en wat er voor aansluitingen op zitten…

HTPC processor

Hoe bouw je een htpc?

WORKSHOP – De htpc zien wij bij Alpha Audio als een ideale machine voor zowel film- als muziekliefhebbers. Het zijn veelzijdige machines die bijzonder gebruiksvriendelijk hun werk kunnen doen én er mooi uit kunnen zien. Maar dan moet je natuurlijk wel weten wat je voor hardware moet kiezen én hoe je zo’n multimedia-pc moet bouwen. […]

Geef een reactie