Nieuwe Sonoro cuboDock voor Apple, Android en Windows Phone

NIEUWS – Het Duitse Sonoro heeft een nieuwe docking station: de CuboDock. Deze werkt met bluetooth, waardoor elke telefoon – of ander apparaat met bluetooth – ermee uit de voeten kan.

Hieronder het bericht van Sonoro

De Sonoro CuboDock voor Android, Apple IOS en Windows PhoneDe cuboDock is voorzien van de nieuwste Bluetooth technologie, waardoor apparaten als laptops, mobiele telefoons en tablets draadloos muziek af kunnen spelen. Daarnaast is het docking station ook voorzien van de 30-pins connector van Apple. Hieraan kunnen alle iDevices worden gekoppeld. De apparaten worden automatisch opgeladen en kunnen bediend worden met bijgeleverde afstandsbediening.

De cuboDock maakt gebruik van een 2-weg, 4-driver luidsprekersysteem met DSP (Digital Sound Processor). DSP stelt de balans zo in, dat de muziek ook op hoog volume helder blijft. Aan de achterkant van de cuboDock is nog een extra bass-unit terug te vinden.

De behuizing van het docking station is handgemaakt van hout en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De cuboDock gaat in Groot-Brittanië £199 kosten. Wat de prijs in Nederland wordt, is nog niet bekend, maar vrij verrekend komt de prijs rond ?245,95 te liggen.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Rotel alles-in-één: RCX-1500

PERSBERICHT -We zien ze steeds meer opduiken: alles-in-één systemen met streamingmogelijkheden. Het kunnen ook zéér interessante oplossingen zijn voor gebruikers die geen torenhoog systeem in de woonkamer willen. Of voor gebruikers die gemak wensen natuurlijk. Rotel komt met de RCX-1500. Een systeem van – opmerkelijk – 1500 euro.

Geef een reactie