web analytics

Linn rust ook Majik DSM uit met HDMI

Linn Majik DSM

De DS (Digital Streaming) lijn van Linn heeft nu ook een versie van de Majik uitgebracht met HDMI ingangen. Deze Majik DSM is de feitelijke opvolger van de Majik DS-I, dus een DS voorzien van een 2 x 90W eindversterker, met daarbij ook nog eens HDMI ingangen. En dat maakt ‘m erg compleet en klaar voor de toekomst.

Linn Majik DSM
Een Majik DS-I met HDMI maakt 'm tot Majik DSM.

Alles beter
Linn geeft aan met van de DSM systemen alles waar je thuis naar luistert, beter te willen laten klinken. De DSM producten, die inmiddels dus zowel in de Majik, Akurate als Klimax lijn verkrijgbaar zijn, vormen streamer en voorversterker ineen en zijn naast analoge en digitale ingangen dus nu allen uitgerust met HDMI ingangen. De eenvoudige applicatie Songcast kan dienen als ontvanger voor al het geluid vanaf de PC en Mac. Denk hierbij aan Spotify, iTunes, YouTube Last FM etc. Zelfs het geluid van een iPad/iPhone/iPod Touch wordt wireless weergegeven.

Zelfs 3D
De HDMI ingangen accepteren eventueel ook een 3D signaal en ze zijn zelfs in staat om de voorste 2 kanalen uit het signaal te filteren. De andere kanalen worden doorgestuurd voor verdere verwerking door surround processor/receiver. Zo kunnen de DSM apparaten dus perfect gebruikt worden in een gecombineerd stereo/surround systeem.

DSM
Dat DS voor Digital Streaming staat wisten we al. Maar de M dan? De M zouden wij synoniem willen maken voor Mogelijkheden. Linn zelf geeft namelijk aan dat M kan staan voor: Music, Movies & TV, Multi-source, Mobile, Multi-room, Multi-user.

Kijk voor meer informatie op de website van Linn.

Gerelateerde berichten

i-Box onthult met Trax nieuwe bluetooth-speaker

De Britse audiofabrikant i-Box is dit jaar lekker bezig, want met de Trax presenteert het bedrijf dit jaar zijn derde bluetooth-speaker op rij. Net als bij de eerder uitgebrachte producten, is ook dit exemplaar uitgerust met een opvallend design. De asymmetrisch vormgegeven Trax heeft aan de zij- en bovenkant een geribbeld oppervlak, waardoor het net lijkt of er een […]

Rotel RSP-1572 processor – voorversterker

NIEUWS  – Rotel heeft een nieuwe processor / voorversterker voor de filmliefhebbers. De RSP-1572 bevind zich met ?2000 in het middensegment van multi-channel audio. Echter, voor dat geld krijg je wel het nieuwste van het nieuwste, zoals 32 bit dsp’s, 7.1 decodering, 24bit / 192 KHz dacs en natuurlijk uitstekende scalers.

Geef een reactie