web analytics

Ikea gaat tv verkopen

ikea-uppleva-tv-furniture-stand-0

NIEUWS – Nee, je hoeft hem niet zelf in elkaar te zetten. De Ikea Uppleva-tv is gewoon een net meubel waarbij de tv (met internet-functies) en blu-ray speler meegeleverd is. De prijs is nu ook bekend: vanaf 750 euro. 

ikea-uppleva-tv-furniture-stand-0Natuurlijk komt de TV in diverse maten. Ikea heeft laten weten dat er groottes van 24-inch tot 46-inch beschikbaar komen. Ruime keuze dus!

De Uppleva wordt in juni officieel gelanceerd, maar zal niet meteen in Nederland beschikbaar zijn. Eerst komen – helaas – Frankrijk en Duitsland aan bod, andere Europese landen volgen later in het jaar. Hoe de situatie in de Benelux zit, is nog wat onduidelijk.

Onderzoek op internet leert ons dat de Ikea-televisie uit de stal van het Chinese TLC komt. Een grote fabrikant.

Even afsluitend. De Uppleva-tv biedt internet-functies, een blu-ray speler en een draadloze subwoofer. En dat – inclusief meubel – voor 750 euro. Geen slechte deal!

Gerelateerde berichten

Martin logan Neolith

Alpha Cost is no object Show 2016

Altijd leuk: naar een ‘dikke set’ luisteren. Zeker als het ook nog om een gloednieuw model gaat. Alpha High End in Antwerpen heeft jaarlijks een ‘cost is no object’ show waarbij zo’n beetje alles uit de kast getrokken wordt. Deze is de show op 23 en 24 januari 2016. 

Geef een reactie