Teufel gaat voor Oranje

NIEUWS – Teufel heeft – speciaal voor de Holland-fans – een speciale versie van de Ultima 40. Nou ja: er is een oranje frontje beschikbaar om het Holland-gevoel wat extra op te zwepen. Bijvoorbeeld tijdens het EK. 

Het is natuurlijk een klassieker: Duitsland – Nederland. Om niet de Teufels tijdens het EK het raam uit te gooien, heeft Teufel nu een oranje set van de frontjes. Zo blijft de Ultima 40 beschermd tegen bierblikjes én krijgen we nog meer Oranje-gevoel tijdens de wedstrijden. Win / Win toch? De prijs: 30 euro. Een setje slingers is goedkoper, maar de oranje-fans zullen hier niet van achterover vallen!

Hieronder het bericht van Teufel

Berlijn, 23 april 2012 – Teufel Audio, Europees marktleider in de directe verkoop van luidspreker- en home cinema systemen uit Berlijn, heeft een limited edition van hun bestverkopende stereo speakers laten maken. In de aanloop naar het EK voetbal in juni is er nu ook een oranje editie van de Ultima 40 verkrijgbaar;  de Ultima 40 LE. De stereo speakers zijn voorzien van speciale oranje frontjes, waardoor er straks tijdens het EK voetbal met een echt oranjegevoel en topgeluid naar de wedstrijden van het Nederlands elftal gekeken kan worden

Speciale stof

De Ultima 40 LE wordt geleverd met de standaard frontjes die voorzien zijn van zwarte stof. Voor de ? 30,- meer die de Limited Edition kost, ontvangt de koper een extra set frontjes voorzien van oranje stof. De frontjes, die afneembaar zijn, kunnen eenvoudig worden uitgewisseld en het oranje-gevoel is daarmee snel gemaakt. Voor de oranje frontjes is gebruik gemaakt van dezelfde speciale luidsprekerstof als bij de normale Ultima 40. Zo blijft de befaamde geluidskwaliteit van de Ultima 40 stereo speakers gegarandeerd.

Limited Edition

Zoals de naam van deze speciale editie al doet vermoeden is de Ultima 40 LE slechts in een kleine oplage verkrijgbaar. Wie dus thuis met oranje topgeluid van het EK voetbal wil genieten moet er snel bij zijn. De Limited Edition kost ? 429,99 en is per direct hier te bestellen in de Nederlandse webshop van Teufel Audio.

Teufel Audio Ultima 40
Meer info over de bestverkopende Teufel Audio Ultima 40 is hier te vinden op de Nederlandse website van Teufel Audio.
Teufel kwaliteit

Teufel Audio geeft op alle speakers 12 jaar garantie. Op versterkers en andere elektronica zit 2 jaar garantie. Teufel biedt bovendien een testperiode van 8 weken aan. Niet goed? Geld terug! Daarmee is Teufel Audio de ideale keuze voor iedere luidsprekeroplossing.

Gerelateerde berichten

vibratiespeakers

Alles is een speaker!

NIEUWS – De CeBIT is in volle gang. Niet direct de beurs voor Alpha Audio – het is een it-gerelateerde beurs – maar soms zien we wel grappig nieuws voorbij komen. Bijvoorbeeld nieuws over een nieuw soort ‘speaker’. Nou ja: speaker. Meer een trilapparaat dat van oppervlakken een speaker maakt. 

Meridian Reference 800/MQA show

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid een Meridian Reference 800 show met de nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte […]

Geef een reactie