Nutters Audio importeur Vibrapod

Vibrapod

NIEUWS – Nutters Audio is één van die importeurs die we keer op keer weer zien op beurzen. De importeur van talloze accessoires heeft nu ook Vibrapod. Een Amerikaans merk van trillingsdempers. 

VibrapodVibrapod… het kan een mens op andere gedachten brengen dan hifi. Het Amerikaanze merk produceert trillingsdempers voor allerhande hifi-apparatuur. Denk aan versterkers, platenspelers, cd-spelers, et cetera.

In basis zijn er twee soorten dempers: voor speakers een kegel met daarin een tungsten-carbide kogel als punt, en een vijftal apparaatdempers, ook wel isolatoren genaamd. Die zijn dus voor de bronnen en versterkers. Omdat ieder apparaat een ander gewicht heeft, is iedere isolator geoptimaliseerd voor een specifiek apparaat gewicht.

Zowel Nutters Audio als Vibrapod hebben de filosofie dat goede accessoires niet duur hoeven te zijn. En dat finetunen en tweaken net dat puntje op de ‘i’ `kan zijn. Mechanische apparaten en voedingstransformatoren in audioapparaten resoneren. Dit heeft volgens Vibrapod een negatief effect op de weergave van muziek. Bijvoorbeeld doordat de laser van je cd/dvd speler vaker moet scherpstellen dan nodig. Vibrapod elimineert deze resonantie en dat resulteert volgens hen in een betere weergave.

Kijk voor meer informatie op de website van importeur Nutters Audio.

Gerelateerde berichten

Cyrus Streamline

NIEUWS – Cyrus stapt in de streaming wereld! De nieuwe Streamline is een alles-in-één oplossing waarbij Cyrus de behuizing – zoals het merk betaamt – opvallend klein heeft weten te houden. Toch zit er alles in: een streaming client (bedraad en draadloos) een versterker en een internetradio.

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/mNDc4 # Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/tFYjh # De usb-kabelmythe http://goo.gl/fb/chY4R # @dieuwkemombarg #durftevragen Wat dacht je van Millenium? # Sta nu in de #hmh om #katie #melua live te zien. Ben benieuwd! # Voorprogramma #katie #melua erg matig. pakte niet… # Katie melua was super! # Eminent EM7195 […]

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/mlOG2 # @HUBdigital Yo! # ZIet er interessant uit zeg: de #weiss Man202. #pc_audio voor de toekomst! Te zien op de site van #audiolife # Bol.com gaat hifi verkopen http://goo.gl/fb/FYkDq # Ook schrijven voor Alpha Audio? http://goo.gl/fb/EGkW9 # Liefhebber van #hifi #muziek en #schrijven #Alpha_Audio nl zoekt vrijwilligers met toegang […]

Geef een reactie