web analytics

Nieuwe audio speciaalzaak: AudioAanZee

AudioAanZee hifi winkel

NIEUWS – Zo vaak zien we het niet: een nieuwe audio speciaalzaak. Vandaar dat we er graag een berichtje aan besteden. In Den Helder zit nu AudioAanZee. Een winkel die zich richt op apparatuur die muziek eer aan doet…

AudioAanZee hifi winkelHet is een cliché natuurlijk: apparatuur verzamelen die de muziek eer aan doet. Emotie vertolken die de muzikant wil overbrengen. Toch zijn er maar weinig winkels die dit echt goed weten te doen. Luisteren naar de klant en de apparatuur op de smaak, wensen en eisen afstemmen. AudioAanZee probeert dit zo goed mogelijk te doen.

Vandaar dat Evert en Arien Rebel – de oprichters – op afspraak werken (vanuit huis). De merken die zijn hebben gekozen om mee te werken zijn: 47 Labs, Luxman, JM Reynaud, AMR, Furutech, ADL en Solidsteel. Alle modellen van deze merken zijn nu al leverbaar, maar in de toekomst willen ze het assortiment nog uitbreiden.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: [email protected]
T: 0640361998
Website

Gerelateerde berichten

AVM Evolution A3.2 versterker

NIEUWS – De alles in één oplossing – de C8 – en de cd-speler – de cd 3.2 – zijn nog maar net uit en AVM komt met een nieuwe versterker. Het gaat lekker daar! De krachtpatser levert twee keer 175 watt en is uitbreidbaar met een phono-trap, usb-dac en tuner. Kortom: veelzijdigheid alom!

JBL-SB-100-soundbar

Nieuwe sounbars JBL

NIEUWS – ze zijn niet meer weg te denken uit het productgamma van de grote merken: soundbars. Langwerpige luidsprekers voor bij de platte tv. Immers: hoe platter de tv, hoe platter het geluid. Ook JBL – geen kleine speler – heeft nu drie nieuwe soundbars: de SB 100, 200 en 400. 

Geef een reactie