web analytics

Nieuwe audio speciaalzaak: AudioAanZee

AudioAanZee hifi winkel

NIEUWS – Zo vaak zien we het niet: een nieuwe audio speciaalzaak. Vandaar dat we er graag een berichtje aan besteden. In Den Helder zit nu AudioAanZee. Een winkel die zich richt op apparatuur die muziek eer aan doet…

AudioAanZee hifi winkelHet is een cliché natuurlijk: apparatuur verzamelen die de muziek eer aan doet. Emotie vertolken die de muzikant wil overbrengen. Toch zijn er maar weinig winkels die dit echt goed weten te doen. Luisteren naar de klant en de apparatuur op de smaak, wensen en eisen afstemmen. AudioAanZee probeert dit zo goed mogelijk te doen.

Vandaar dat Evert en Arien Rebel – de oprichters – op afspraak werken (vanuit huis). De merken die zijn hebben gekozen om mee te werken zijn: 47 Labs, Luxman, JM Reynaud, AMR, Furutech, ADL en Solidsteel. Alle modellen van deze merken zijn nu al leverbaar, maar in de toekomst willen ze het assortiment nog uitbreiden.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: [email protected]
T: 0640361998
Website

Gerelateerde berichten

Teufel T 500 Mk2

Video Teufel T 500 Mk2

VIDEO – Hij is nét te koop en wij hebben de primeur van Teufel gekregen. We hebben het over de gloednieuwe Mk2-versie van de T 500 vloerstaander. Een luidspreker van 749 euro… per set. Dat kan bijna niets zijn, toch? Nou… daar kunt u zich nog weleens in vergissen. We laten hem alvast zien op […]

Geef een reactie