Nieuwe audio speciaalzaak: AudioAanZee

AudioAanZee hifi winkel

NIEUWS – Zo vaak zien we het niet: een nieuwe audio speciaalzaak. Vandaar dat we er graag een berichtje aan besteden. In Den Helder zit nu AudioAanZee. Een winkel die zich richt op apparatuur die muziek eer aan doet…

AudioAanZee hifi winkelHet is een cliché natuurlijk: apparatuur verzamelen die de muziek eer aan doet. Emotie vertolken die de muzikant wil overbrengen. Toch zijn er maar weinig winkels die dit echt goed weten te doen. Luisteren naar de klant en de apparatuur op de smaak, wensen en eisen afstemmen. AudioAanZee probeert dit zo goed mogelijk te doen.

Vandaar dat Evert en Arien Rebel – de oprichters – op afspraak werken (vanuit huis). De merken die zijn hebben gekozen om mee te werken zijn: 47 Labs, Luxman, JM Reynaud, AMR, Furutech, ADL en Solidsteel. Alle modellen van deze merken zijn nu al leverbaar, maar in de toekomst willen ze het assortiment nog uitbreiden.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: [email protected]
T: 0640361998
Website

Gerelateerde berichten

Interessante links

Alpha Media Online hifi magazines Hifi.nl Puresound Quality Hifi The Hans Beekhuyzen Project Online hifi fora / vraagbaken faq.alpha-audio.nl – Alpha Audio’s FAQ database. Boordevol tips! Hififreaks.nl Audiofreaks.nl Hififorum Gathering.tweakers.net – Ook veel ‘draadjes’ over hifi. Verzamelportals Technieuws – al het computer, smartphone en games op een rijtje. Testfreaks Testseek Streaming-media.startkabel.nl Audio.startpagina.nl Audio.uwpagina.nl Hifi.2link.be Muziek.linkpaginas.nl […]

Sonos Alexa

Sonos gaat met Alexa werken

We zijn vandaag bij de persconferentie van Sonos in Boston aanwezig geweest. Tijdens de presentatie hebben we een compleet nieuw product gezien (helaas een NDA) en hebben we gehoord dat Sonos Alexa gaat integreren. Dat betekent dat u Sonos met uw stem kunt gaan bedienen.

Geef een reactie