web analytics

JBL Studio 580BK

VIDEO – JBL staat bekend om zijn studio apparatuur. En voor de kenners ook om de hoornsystemen. Wij hebben van Harman Group de Studio 580BK ter test gekregen. Een midrange luidspreker – vloerstaand – met een hoorntweeter. De prijs: 900 euro per stuk… Wij pakken hem vandaag even uit. De test volgt later! 

Hieronder treft u de video aan:

Hieronder de specificaties:

Low-Frequency Transducer 2 x 165mm PolyPlas cones
High-Frequency Transducer 25mm compression driver
Maximum Recommended Amplifier Power 200 W
Frequency Response 40Hz – 40kHz (-6dB)
Low-Frequency Extension
Nominal Impedance 6 ohms
Sensitivity (2.83V @1m) 90 dB
Crossover Frequencies 1.5kHz
Controls
Enclosure Type Ported
Connector Type Dual gold-plated binding posts (bi-wire capable)
Algemene specificaties
Finish Black
Wall-Mount Capable
Grille Color Black
Dimensions (H x W x D ? Metric, English) 1069mm x 250mm x 348mm
Weight (Metric, English) 22.2kg

Gerelateerde berichten

Bowers & Wilkins lanceert CM10

De CM10 is het nieuwe vlaggenschip uit de CM Serie. Hij is voorzien van een geheel nieuw ontworpen tweeter-on-top, een ontkoppelde FST midrange en drie bass-drivers voor adembenemende prestaties die een nieuw hoogtepunt in de CM Serie vertegenwoordigen. De speaker is verkrijgbaar in vier fraaie kleuren.

Mytek Digital Stereo192-dsd-dac

Mytek Digital Stereo192 DSD Dac

VIDEO – We bekijken vandaag de Mytek Digital Stereo192-DSD Dac. Een dac van ongeveer 1600 euro. Het hart is een 32bit ESS Sabre-chip. Bekend van onder meer Peach Tree audio. Mytek biedt voor de zuur verdiende euro’s heel wat inputs. Onder meer firewire, usb 1.1, usb 2.0 en natuurlijk spdif. Kortom: heel wat flexibiliteit!

2 reacties

Geef een reactie