JBL Studio 580BK

VIDEO – JBL staat bekend om zijn studio apparatuur. En voor de kenners ook om de hoornsystemen. Wij hebben van Harman Group de Studio 580BK ter test gekregen. Een midrange luidspreker – vloerstaand – met een hoorntweeter. De prijs: 900 euro per stuk… Wij pakken hem vandaag even uit. De test volgt later! 

Hieronder treft u de video aan:

Hieronder de specificaties:

Low-Frequency Transducer 2 x 165mm PolyPlas cones
High-Frequency Transducer 25mm compression driver
Maximum Recommended Amplifier Power 200 W
Frequency Response 40Hz – 40kHz (-6dB)
Low-Frequency Extension
Nominal Impedance 6 ohms
Sensitivity (2.83V @1m) 90 dB
Crossover Frequencies 1.5kHz
Controls
Enclosure Type Ported
Connector Type Dual gold-plated binding posts (bi-wire capable)
Algemene specificaties
Finish Black
Wall-Mount Capable
Grille Color Black
Dimensions (H x W x D ? Metric, English) 1069mm x 250mm x 348mm
Weight (Metric, English) 22.2kg

Gerelateerde berichten

McLachlan – Laws of Illusion

Na ruim zes jaar komt de Canadese nachtegaal weer met een nieuw album. Het thema: een gebroken huwelijk. Wie bekend is met de bandsamenstelling, weet dat McLachlan elf jaar getrouwd is geweest met de drummer, waarmee ze ook twee kinderen (dochters) heeft. Reden genoeg voor behoorlijk wat tranentrekkende, rauwe nummers, zul je denken. Toch is […]

Review Of Monsters and Men – My Head is an Animal

Als we aan IJsland denken, denken we eigenlijk direct aan Jewel. Dat schattige blonde meisje met de gitaar en haar fluwelen stem. Heerlijke muziek. Maar helaas is zij gevallen voor de pop en daarbij roemloos ten onder gegaan (we horen er in ieder geval niets meer van). Nu is er Of Monsters and Men. Subtiele […]

Raumfeld multiroom systeem

VIDEO – We bekijken de complete range van streamerfabrikant Raumfeld. Of is het nu Teufel? In de video bekijken we: de Speaker S, Speaker M, Base, Controller en de Connector. Het is een flinke verzameling waarmee je en huis omtovert tot een grote muziekfabriek! 

2 reacties

Geef een reactie