web analytics

Primeur Avantgarde XA versterker

Audio Life heeft als eerste in de Benelux de nieuwe Avantgarde XA versterkers. Zij geven op 24 maart een demo op drie verschillende luidsprekers van hetzelfde merk. Must see voor de liefhebbers van hoorn-luidsprekers.

Uiteraard staat deze demo in de Alpha Audio hifi-agenda: http://alpha-audio.nl/hifi-evenementen-en-beurzen/

Hieronder het bericht van Audio Life:

Zaterdag 24 maart hebben we een interessante primeur in de Benelux: de presentatie van de Avantgarde XA versterkers op 3 verschillende Avantgarde speakers! Waaronder de Duo Omega Mezzo, zelden gezien tijdens demonstraties. En alsof dat niet genoeg is wordt het geheel demonstreert door zowel de importeur als de designers van Avantgarde zelf!

Linkje

Locatie:

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren

Gerelateerde berichten

Marantz PM-11S3 en SA-11S3

Nieuwe Marantz PM-11S3 en SA-11S3

NIEUWS – Marantz heeft weer twee leuke nieuwelingen voor de stereo-fans. De PM-11S3 en SA-11S3. Kenners weten dat het om een versterker en een sacd-speler gaat. En wel in het hogere segment; de befaamde 11-serie die in selecte winkels te beluisteren is. 

Geef een reactie