Nieuwe Apple TV biedt full-hd

A4.AppleTV

Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden, maar de nieuwe Apple TV biedt nu full-HD. En dat in een tijd dat full-hd al bijna opgevolgd wordt door quad-hd of andersoortige schermen met extreme resoluties. 

Tot nu was de hoogste resolutie waarmee Apple TV uitstuurde 720P (1280 x 720 pixels). Te laag natuurlijk. De nieuwe biedt dus 1080P (1920 bij 1080 pixels. De reden dat de nieuwe Apple TV deze resolutie ondersteunt is het gebruik van de A5-processor. Het is nu ook mogelijk om films met deze resolutie in de iTunes winkel te kopen.

Uiteraard ondersteunt de nieuwe Apple TV ook Airplay en iCloud. Airplay maakt het mogelijk media te streamen naar andere Apple apparaten. iCloud stelt onder meer de data veilig en centraliseert deze, zodat het vanaf elk apparaat met dezelfde account te benaderen is.

De nieuwe Apple TV kost 109 euro en is in de Apple Store te koop.

Gerelateerde berichten

Unboxing van de Furutech GT40

VIDEO – D/a-converters vinden we allemaal leuk natuurlijk. Het is een gemakkelijke manier om apparaten beter te laten klinken. En ze worden helemaal leuk als er een usb-aansluiting op zit, want dat kan ook de pc als bron worden ingezet! Wij pakken de Furutech GT40 uit. Een (vrij) nieuwe usb-dac van 498 euro. Ow… en […]

Geef een reactie