web analytics

Nieuwe Apple TV biedt full-hd

A4.AppleTV

Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden, maar de nieuwe Apple TV biedt nu full-HD. En dat in een tijd dat full-hd al bijna opgevolgd wordt door quad-hd of andersoortige schermen met extreme resoluties. 

Tot nu was de hoogste resolutie waarmee Apple TV uitstuurde 720P (1280 x 720 pixels). Te laag natuurlijk. De nieuwe biedt dus 1080P (1920 bij 1080 pixels. De reden dat de nieuwe Apple TV deze resolutie ondersteunt is het gebruik van de A5-processor. Het is nu ook mogelijk om films met deze resolutie in de iTunes winkel te kopen.

Uiteraard ondersteunt de nieuwe Apple TV ook Airplay en iCloud. Airplay maakt het mogelijk media te streamen naar andere Apple apparaten. iCloud stelt onder meer de data veilig en centraliseert deze, zodat het vanaf elk apparaat met dezelfde account te benaderen is.

De nieuwe Apple TV kost 109 euro en is in de Apple Store te koop.

Gerelateerde berichten

T+A Music Receiver

NIEUWS – T+A was er vroeg bij met streaming. Wij hebben de Music Player in september 2008 getest. Destijds waren we onder de indruk van het detailniveau, maar het mocht wat warmer. Wellicht dat dat ook een beetje aan de Power Plant lag. Nu heeft T+A het duo van de E-serie – de Music Player […]

Video Wolfgang Air Music

VIDEO – De Aldi gaat vanaf 17 december een streaming systeem verkopen: het Wolfgang Air Music streaming systeem. Wij hebben al een testexemplaar in handen. We pakken hem eerst even uit voordat we gaan testen. U kunt dus al even van een sneak preview genieten van dit budget streaming-systeem!

Geef een reactie