Crystal cable Absolute Dream kabels

NIEUWS – Crystal Cable heeft een nieuwe serie: de Absolute Dream. En zoals de naam al zegt: het is de absolute high-end lijn van het beroemde kabelmerk uit Nederland. Vooralsnog weten we dat er een xlr-interlink, cinch-interlink (rca) en power-cable komt. 

De Absolute Dream komt boven de Dreamline-serie. Het is voor Crystal Cable de eerste kabel die compleet opgebouwd is met de mono-crystal technologie. Dus zowel de kern als de mantel is van mono-crystals. De afscherming is van Kapton en PEEK. Twee schildlagen zijn van zilver-koper en goud-koper. Geen kattenpis dus!

Over de verdere opbouw kunnen we zeggen dat de kabels speciaal gevlochten zijn, absoluut high-end zijn afgewerkt met de beste pluggen (Furutech) en natuurlijk zijn gecontroleerd op de beste afscherming. Dat mag ook wel, want hoewel we de prijzen nog niet weten, zal hier een kaartje aan hangen wat niet mis is. High-end is nu eenmaal niet goedkoop.

De Absolute Dream wordt geïntroduceerd op de High-End beurs in Munchen.

Gerelateerde berichten

John van Gent toont nieuwe line-up op X-fi

NIEUWS – John van Gent is een bekende, Nederlandse kabelfabrikant. Tenminste, voor de ingewijden die wat geld op de bank hebben. De exotische interlinks en luidsprekerkabels zijn gemaakt van de mooiste materialen. Denk aan zilver, goud, verzilverd koper, etc. Op X-fi zal Van Gent zijn nieuwe producten tonen. 

2 reacties

Geef een reactie