web analytics

Coolblue gaat NAD en Cambridge Audio verkopen

Coolblue is al ruim 12 jaar in het vak. En is niet echt meer een kleine speler. Sterker nog: ze hebben meer dan 100 winkels. Online en / of fysiek. Je wordt echter nooit groot zonder goede merken. Vandaar dat het nu Cambridge Audio en NAD toevoegt aan het porte folio. 

Twee prachtige, Britse merken. Nu ook bij Coolblue te koop. Een erg interessante stap! Zeker gezien het feit dat online verkopen uitstekend gaan. De consument leest zich eerst goed in (online) en koopt vervolgens een product op basis van die informatie. Luisteren gaat helaas (nog) niet. Maar dat houdt lang niet iedereen tegen.

Bekijk hieronder het persbericht:

Sinds de lancering van Receiverstore.nl en Receiverstore.be in augustus 2011 is het assortiment hifi-merken binnen deze gespecialiseerde Coolblue webshop weer met een aantal belangrijke merken uitgebreid.

Na de lancering van Receiverstore konden consumenten al terecht voor de merken Yamaha, Harman Kardon, Sony, Onkyo en Pioneer. In december 2011 werden daar de merken Denon en Marantz aan toegevoegd. Coolblue heeft nu ook het officiële dealerschap van de merken NAD en Cambridge Audio verworven.

Uitbreiding hifi

“De betere audio en video heeft duidelijk de aandacht bij Coolblue. Met het verwerven van de populaire merken NAD en Cambridge Audio kunnen we de consument een nog ruimere keuze bieden,” zegt product manager Remco Lakwijk. ?Van NAD voeren we de Classic-, Theatre- en VISO-lijn, van Cambridge Audio bieden we zelfs het complete assortiment aan. Natuurlijk mag de klant ook voor al deze producten verwachten dat ze, mits voor 22.30 besteld, al de volgende werkdag van hun nieuwe apparatuur kunnen genieten.?

“Op dit moment is Coolblue voor ons de enige serieuze partner voor het online aanbieden van hoogwaardige audioapparatuur zoals NAD” zegt Cas Oostvogel, algemeen directeur van Benelux en importeur voor NAD. “Coolblue biedt namelijk echt een toegevoegde waarde voor de klant, niet alleen wat prijs, snelheid van verzenden en after-sales betreft, maar ook op de vlakken waar het echt om gaat: het geven van uitgebreide, relevante informatie en het helpen van de consument met het maken van de juiste keuze.?

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio CES

Cambridge Audio StreamMagic 6

NIEUWS – De nieuwe Cambridge Audio StreamMagic 6 hebben we al gezien op de CES, maar wanneer hij beschikbaar in Nederland zou zijn, is pas nu duidelijk. Rond april staat de streamer / dac op de planken bij de dealers. 

Poulissen gaat verbouwen en opruimen

Poulissen gaat verbouwen en opruimen

Poulissen Audio Video Center in Roermond slaat stevig aan het verbouwen. Het betekent onder meer dat ‘oude’ voorraad opgeruimd moet worden. Sla uw slag, zouden we zeggen. Overigens blijft de zaak gewoon geopend tijdens het verbouwen.

Geef een reactie