Chattelin presenteert The Wall Immersion

Pink Floyd - The Wall Immersion

Benieuwd hoe The Wall Immersion Box van Pink Floyd klinkt in combinatie met high-end audio? Op zaterdag 3 maart presenteert Chattelin Audio Systems in Den Haag de officiële release van dit album op apparatuur van Devialet, Wadia en Audio Physic.

Pink Floyd - The Wall Immersion

Pink Floyd`s The Wall Immersion box is sinds 25 februari verkrijgbaar. En bij Chattelin AS kunt u terecht voor een demonstratie van deze unieke registratie. Er zal gedurende de zaterdag gebruikt gemaakt worden van hifi van Devialet, Wadia en de nieuwste topluidsprekers van Audio Physic: de Avantera.

Er zijn morgen drie sessies:

  • 11.30 tot 12.30 uur
  • 13.00 tot 14.00 uur
  • 14.30 tot 15.30 uur
Audio Physic - Avantera
Audio Physic - Avantera

Daarnaast maken aanwezigen kans om als één van drie gelukkige winnaars een The Wall box ter waarde van honderddertig euro mee naar huis te nemen.

Ron Davids, radio-DJ bij Omroep West en muziekkenner pur sang, verloot er namelijk drie.

U bent van harte welkom, maar wel graag even vooraf aanmelden via [email protected]!

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E-mail: [email protected]
Website: www.chattelin.nl

Gerelateerde berichten

Gorillaz – The Fall

Geen idee dat The Gorillaz met een album bezig waren. En ineens is hij daar dan: The Fall. Geproduceerd op een iPad nog wel. De ‘fictieve’ band moet inspiratie teveel hebben gehad tijdens de laatste tour. Maar… is deze haastige klus de moeite waard om op zaterdag de stad voor in te gaan?

Geef een reactie