web analytics

Vanavond even op ‘Zwart’

De voorbereidingen voor het overstappen naar een nieuwe server zijn gedaan. Nu is het tijd voor het omschakelen van de verwijzing (dns). Dat kan een paar uur duren, waardoor de website niet beschikbaar is. 

VPS serverOm de ‘pijn’ te minimaliseren, zetten we vanavond laat de dns om. Echter, de late bezoekers zullen dan wel wellicht merken dat de website niet beschikbaar is. Bij voorbaat excuses voor het ongemak. Wij vinden het ook vervelend, maar het is echt even niet anders.

We hopen dat de nieuwe VPS-server de bezoekers beter weet te bedienen en de website lekker vlot kan laden!

Vriendelijke groet,

Het Alpha Audio team

Gerelateerde berichten

Ikbenstil Roundcube DAC

Ikbenstil kennen we vooral van high-end computersystemen. Supercomplete en stille, custom home theatre pc’s, of bijzonder snelle gaming-machines. Niet echt iets voor Alpha Audio dus. Maar nu gaan de Amsterdammers ook d/a-converters en eindverstekers bouwen. En dat is wél het gebied van Alpha Audio. Wij kijken naar de nieuwe Roundcube DAC.

2 reacties

Geef een reactie