Vanavond even op ‘Zwart’

De voorbereidingen voor het overstappen naar een nieuwe server zijn gedaan. Nu is het tijd voor het omschakelen van de verwijzing (dns). Dat kan een paar uur duren, waardoor de website niet beschikbaar is. 

VPS serverOm de ‘pijn’ te minimaliseren, zetten we vanavond laat de dns om. Echter, de late bezoekers zullen dan wel wellicht merken dat de website niet beschikbaar is. Bij voorbaat excuses voor het ongemak. Wij vinden het ook vervelend, maar het is echt even niet anders.

We hopen dat de nieuwe VPS-server de bezoekers beter weet te bedienen en de website lekker vlot kan laden!

Vriendelijke groet,

Het Alpha Audio team

Gerelateerde berichten

Wolfgang Air Music

Streamers bij de Aldi: Wolfgang Air Music

Het aantal spelers dat een deel van de alsmaar groeiende streamingmarkt probeert te veroveren blijft evenredig toenemen. En ook de distributiekanalen en verkooppunten voor dit soort apparatuur worden steeds breder. Het – voor ons nog onbekende – merk Wolfgang komt binnenkort met het draadloze muzieksysteem Air Music.

2 reacties

Geef een reactie