web analytics

Vanavond even op ‘Zwart’

De voorbereidingen voor het overstappen naar een nieuwe server zijn gedaan. Nu is het tijd voor het omschakelen van de verwijzing (dns). Dat kan een paar uur duren, waardoor de website niet beschikbaar is. 

VPS serverOm de ‘pijn’ te minimaliseren, zetten we vanavond laat de dns om. Echter, de late bezoekers zullen dan wel wellicht merken dat de website niet beschikbaar is. Bij voorbaat excuses voor het ongemak. Wij vinden het ook vervelend, maar het is echt even niet anders.

We hopen dat de nieuwe VPS-server de bezoekers beter weet te bedienen en de website lekker vlot kan laden!

Vriendelijke groet,

Het Alpha Audio team

Gerelateerde berichten

Sony Lanceert Music Unlimited

NIEUWS – Gewaagd hoor! Een concurrent voor Spotify lanceren. Sony durft het aan met Music Unlimited (Qriocity, daar hebben we eerder over geschreven). Een dienst die al langer in andere landen beschikbaar is, maar nu pas naar Nederland komt. Tenminste: 12 april…

natalia ivashina pianiste

Pianiste Natalia Ivashina treedt op in Gorinchem

NIEUWS – U kent haar wellicht nog van de X-Fi show in Veldhoven: Natalia Ivashina. Zij heeft daar live gespeeld, tot groot genoegen van veel bezoekers. Nu kunt u haar wederom bewonderen, want ze komt naar Gorinchem om in Exoduskerk een recital te geven.

2 reacties

Geef een reactie