Nieuwe server, nieuwe kansen

NIEUWS – Alpha Audio gaat binnenkort verhuizen naar een nieuwe server. Een heerlijk vlotte VPS (Virtual Private Server) bij Ovardian. Lekker veel geheugen, snelle processoren en ruim voldoende opslag om nog jaren vooruit te kunnen.

VPS serverHet was u wellicht opgevallen dat de website trager en trager werd. De oplossing bij Strato was niet geschikt voor het snelle stijgen van het aantal bezoekers. Kan gebeuren. Maar wij willen graag dat de bezoeker een prettige internet ervaring heeft. Kortom: we gaan verhuizen naar een serieuze server.

Verhuizen gaat niet zomaar. We moeten de nieuwe server inrichten, databases overzetten, bestanden migreren en er voor zorgen dat de website niet (te lang) uit de lucht is. We houden u op de hoogte. Als het goed is, merkt u er helemaal niets van! Alleen dan dat het allemaal veel sneller loopt…

Vriendelijke groet,

Het Alpha Audio team.

Gerelateerde berichten

Video Brik Audio

VIDEO – We hebben van Durob Audio een setje van Brik gekregen. Of Brik Audio. Een nieuw, Taiwanees merk dat voor zeer scherpe prijzen leuke componenten in de markt zet. Wij hebben gekozen voor de geïntegreerde versterker, een internet radio, een dacje en een aparte voeding. Alles bij elkaar kost dat nog geen 750 euro. […]

Alpha enquete subwoofers

Wij testen bij Alpha Audio soms weleens een subwoofer. Het zijn lastige tests, dus we moeten even verder onderzoeken hoe we dat gaan aanpakken. Wij – en Bowers & Wilkins – zijn echter erg benieuwd hoe u als lezer tegen deze ‘aanvullingen’ aan kijkt. We hebben daarom een enquête gemaakt. Zo kunnen we zien hoe […]

Geef een reactie