web analytics

Nieuwe server, nieuwe kansen

NIEUWS – Alpha Audio gaat binnenkort verhuizen naar een nieuwe server. Een heerlijk vlotte VPS (Virtual Private Server) bij Ovardian. Lekker veel geheugen, snelle processoren en ruim voldoende opslag om nog jaren vooruit te kunnen.

VPS serverHet was u wellicht opgevallen dat de website trager en trager werd. De oplossing bij Strato was niet geschikt voor het snelle stijgen van het aantal bezoekers. Kan gebeuren. Maar wij willen graag dat de bezoeker een prettige internet ervaring heeft. Kortom: we gaan verhuizen naar een serieuze server.

Verhuizen gaat niet zomaar. We moeten de nieuwe server inrichten, databases overzetten, bestanden migreren en er voor zorgen dat de website niet (te lang) uit de lucht is. We houden u op de hoogte. Als het goed is, merkt u er helemaal niets van! Alleen dan dat het allemaal veel sneller loopt…

Vriendelijke groet,

Het Alpha Audio team.

Gerelateerde berichten

Ayon Audio Spirit III

Ayon Audio houdt Open Huis

Audiocorner uit Horn heeft wat te vieren, want inmiddels vervullen ze alweer een jaar het dealerschap van Ayon Audio. Daarom is er samen met importeur Holland Link besloten om een huisshow te organiseren, waarop High End liefhebbers een groot aantal Ayon producten kunnen bewonderen en beluisteren.

Geef een reactie