web analytics

Cambridge Audio StreamMagic 6

Cambridge Audio CES

NIEUWS – De nieuwe Cambridge Audio StreamMagic 6 hebben we al gezien op de CES, maar wanneer hij beschikbaar in Nederland zou zijn, is pas nu duidelijk. Rond april staat de streamer / dac op de planken bij de dealers. 

Cambridge Audio CES
De streammagic 6 op de CES in Vegas

De StreamMagic is kort gezegd een fusie van de NP30 en DacMagic. Het is dus zowel mogelijk om via het netwerk te streamen (zowel vanaf een nas, pc of radio via internet), of via usb, coax of optisch digitaal te spelen. En dat voor een prijs van 995 euro! In wezen dus een koopje.

Bedienen kan via de afstandsbediening of via een app (Android / iPhone / iPad / iPod).

Kort de specs:

  • Streamer en dac in één apparaat
  • Ondersteunt diensten als: Aupeo, Rhapsody, Spotify
  • Bedienen via app mogelijk
  • Twee Wolfson WM8740 dacs
  • Bemonstering met Anagram Technologies ATF2 24bit/384 KHz
  • Nieuwe usb-input: 24 bit / 192 KHz
  • Drie filtermogelijkheden
  • Cinch / XLR uitgangen
  • Ingebouwd wifi (tot wifi-N)

Download hier het volledige bericht: Cambridge Audio Streammagic details.

Gerelateerde berichten

PERSBERICHT – DENON AVR 2311

Denon heeft weer een nieuwe receiver in het assortiment. Geen onbetaalbaar exotisch model, maar juist een interessante middenklasser van net geen ?1100. En wie denkt dat het dan helemaal niets kan zijn, heeft het – waarschijnlijk – mis, want de specificaties zijn wel degelijk interessant. Al zegt dat natuurlijk ook niet alles.

2 reacties

Geef een reactie