web analytics

Yurbuds Inspire Pro – Iron Man Series

Yurbuds

VIDEO – Wij bekijken vandaag een interessant item voor de sportende muziekliefhebber: de Yurbuds. We kenden het nog niet, maar tijdens de CES liepen we tegen deze bijzonder in-ear aan. Ontworpen door een extreme sporter: de initiatiefnemer deed mee aan de Ironman. We gaan de hoofdtelefoon nog echt testen, maar we pakken de Yurbuds Inspire Pro nu alvast uit voor de camera!

Bekijk hieronder het filmpje:

Specificaties:
Merk: Yurbuds
Type: Inspire Pro
Prijs: 59,99 dollar

Frequentiebereik: 20 – 20.000 Hz

Compatible met iDevices: ja

Compatible met Android: ja (werkt met HTC en Samsung, getest)

Gerelateerde berichten

Astell & Kern AK100 mobiele high-end audiospeler

Video Astell & Kern AK100

VIDEO – We hebben een primeur te pakken. Als eerste in Nederland hebben we de high-end Astell & Kern AK100 in handen. Met dank aan Music2. We hebben deze prachtige high-end muziekspeler van 699 euro direct op video vastgelegd. Om u te laten zien wat het voor speler is en wat u er ongeveer mee […]

Gigabyte Brix

Video Gigabyte Brix

Video – We hebben vandaag een Gigabyte Brix op het bureau. Een leuke interpretatie van de Intel NUC (Next Unit Computing). We hebben twee versies opgestuurd gekregen: een versie met een Core i3 en een Celeron-variant. Beiden ogen gelijk. We bekijken de Brix met een Celeron 1037. 

3 reacties

Geef een reactie