Yurbuds Inspire Pro – Iron Man Series

Yurbuds

VIDEO – Wij bekijken vandaag een interessant item voor de sportende muziekliefhebber: de Yurbuds. We kenden het nog niet, maar tijdens de CES liepen we tegen deze bijzonder in-ear aan. Ontworpen door een extreme sporter: de initiatiefnemer deed mee aan de Ironman. We gaan de hoofdtelefoon nog echt testen, maar we pakken de Yurbuds Inspire Pro nu alvast uit voor de camera!

Bekijk hieronder het filmpje:

Specificaties:
Merk: Yurbuds
Type: Inspire Pro
Prijs: 59,99 dollar

Frequentiebereik: 20 – 20.000 Hz

Compatible met iDevices: ja

Compatible met Android: ja (werkt met HTC en Samsung, getest)

Gerelateerde berichten

I am Kloot let it all in

Review I am Kloot – Let it all in

I am Kloot is zeker niet de bekendste band in Nederland. Maar de fijnproevers – en festivalgangers – kennen de band ongetwijfeld. Wij hebben kennis een jaar of drie geleden de band leren kennen via Spotify. Prachtige muziek. Nu heeft de band een nieuw album: Let it all in. Wederom een schot in de roos?

Tentlabs b-AMPsi

NIEUWS – We kennen het Eindhovense Tentlabs van de DIY-hifi (bijvoorbeeld de beroemde klokmodules) en natuurlijk de b-DAC. Nu is het tijd voor de b-AMPsi. Een klasse-D versterker met een eigen vleugje inzicht, zullen we maar zeggen. Guido Tent heeft de Hypex-modules onder handen genomen om ze wat muzikaler te maken. 

3 reacties

Geef een reactie