web analytics

SoundFreaq Sound Stack

Soundfreaq-Sound-Stack-SFQ-03

VIDEO – SoundFreaq heeft een nieuwe docking station: de Sound Stack. Wij bekijken hem als eerste… voordat hij eigenlijk op de markt is. Wat een eer! Bekijk alvast de video. Uiteraard volgt er nog een officiële review.

Bekijk hieronder de video:

Specificaties:

Merk: SoundFreaq
Type: Sound Stack
Prijs: 399 euro

Inputs: dock, line-in, bluetooth, optisch

Dock: Apple iDevices (iPod, iPad, iPhone)

App: ja, voor Android en Apple

 

Gerelateerde berichten

HRT iStreamer dac

Een échte dac voor een iPhone, iPad of iPod? Docking stations kennen we wel, maar een échte dac: dat zien we niet zo vaak. HRT heeft een externe converter gemaakt voor de iDevices van Apple. Dus puristen: opgelet. Dit kan héél interessant zijn.

Geef een reactie