web analytics

Video Wolfgang Air Music

VIDEO – De Aldi gaat vanaf 17 december een streaming systeem verkopen: het Wolfgang Air Music streaming systeem. Wij hebben al een testexemplaar in handen. We pakken hem eerst even uit voordat we gaan testen. U kunt dus al even van een sneak preview genieten van dit budget streaming-systeem!

Hieronder treft u de video aan

Specificaties:

Aantal units: 3. Een streamer met versterker, een streamer zonder versterker en een wifi-bridge

Vermogen versterker: 2 x 20 watt

Controller: Nee. Het systeem werkt via een app op een smartphone.

Prijs: 199 – 249 euro (staat nog niet vast).

 

Gerelateerde berichten

Jim Thiel

Thiel overgenomen door privebedrijf

NIEUWS – Het wereldberoemde luidsprekermerk Thiel is overgenomen door een privebedrijf uit Nashville. Jim Thiel – de oprichter van Thiel – staat al sinds 2009 niet meer aan het hoofd: hij is dat jaar overleden. Kathy Gornik en Dawn Cloyd zijn beide uit het bedrijf gestapt. Nu zal Bill Thomas – één van de investeerders […]

Geef een reactie