web analytics

Spotify voor Onkyo NR509/8050

NIEUWS – Onkyo komt volgende maand met een update voor de NR509/8050. Ook deze modellen krijgen Spotify-integratie door een firmware-update.

We pikken een leuk bericht op in onze twitter-feed. Onkyo meldt dat het met een update komt voor de NR509 en 8050. Zie deze quote:

“We have an update re Spotify & TX-NR509/8050 for you: Our engineers are working hard on this FW update – most probably available next month.”

Dat is natuurlijk goed nieuws voor de bezitters van deze receivers! Kortom: gratis extra functionaliteit.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Rotel alles-in-één: RCX-1500

PERSBERICHT -We zien ze steeds meer opduiken: alles-in-één systemen met streamingmogelijkheden. Het kunnen ook zéér interessante oplossingen zijn voor gebruikers die geen torenhoog systeem in de woonkamer willen. Of voor gebruikers die gemak wensen natuurlijk. Rotel komt met de RCX-1500. Een systeem van – opmerkelijk – 1500 euro.

Alpha Audio verzamelt alle prijslijsten

NIEUWS – Wij willen het de lezers van Alpha Audio altijd zo gemakkelijk mogelijk maken. Vandaar dat we bezig zijn met het verzamelen van prijslijsten. We hebben inmiddels meer dan 100 merken op onze pagina staan. We streven ernaar een zo compleet mogelijk overzicht van prijslijsten aan te bieden. Dat scheelt u weer een enorme […]