web analytics

Philips update Streamium met Spotify

NIEUWS – Je zou het bijna vergeten, maar Philips heeft ook nog een streaming-systeem. Sterker nog: ze waren er vrij vroeg bij met het Streamium-systeem. Nu kan Philips natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig doen ze dat ook niet en updaten ze de Streamium MCi8080 en MCi900, zodat de gebruikers ook Spotify kunnen gebruiken. 

Het updateproces is gelukkig gemakkelijk gehouden: kwestie van aanzetten en wachten op een melding. Even op OK klikken en de update start. Zodra deze klaar is, kun je gebruik maken van Spotify. Eenvoudiger wordt het niet.

Echter – ook wel weer logisch – , om te genieten van muziek via Spotify, moet je wel een Spotify Premium abonnement hebben. Dit abonnement biedt directe en on-demand toegang tot meer dan 15 miljoen muzieknummers (op moment van schrijven) met een hoge geluidskwaliteit: 320 kbps ogg vorbis. Ook biedt het offline en mobiele toegang tot exclusieve muziek en prijsvragen.

Extra informatie van het persbericht:

Bovenop de hoogstaande geluidskwaliteit van de Philips Streamium Wireless Hi-Fi systemen, kunnen mensen met een smartphone of een tablet genieten van de mogelijkheid om via hun mobiele apparaat Spotify te bedienen op de Streamium apparaten. Dit is mogelijk dankzij de Philips MyRemote app. Deze gratis app kan gedownload worden en is verkrijgbaar in zowel de Apple? App shop als de Android? Market Place. Na het downloaden kan men handmatig door miljoenen muzieknummers browsen. Indien men meer dan één Philips Streamium Multiroom apparaat heeft, maakt de gebruiksvriendelijke app het mogelijk om te schakelen tussen deze apparaten en om deze los van elkaar te bedienen.

Voor meer informatie over het Philips assortiment van de Streamium producten kunt u terecht op www.philips.nl. Voor het afsluiten van een Spotify Premium abonnement gaat u naar www.spotify.com.

Gerelateerde berichten

Asus Xonar Xense

PC Audio begint een behoorlijke vlucht te krijgen. Het aantal d/a-converters met een usb-aansluiting neemt mede daardoor rap toe. En terecht; het werkt simpelweg gemakkelijker dan een cd-speler en de geluidskwaliteit is uitstekend. Er is echter nog een andere manier om te genieten van audio via de pc: een hoogwaardige geluidskaart. Asus is nog één […]

spotify

‘Artiesten beslissen zelf over Spotify Free’

De gratis versie van Spotify komt in toenemende mate onder druk te staan. Taylor Swift verwijderde al haar liedjes van de streamingdienst, terwijl veel nieuwe albums niet beschikbaar zijn op het platform. De kersverse cd´s van Coldplay en Adele zijn daar twee recente voorbeelden van. Volgens de The Wall Street Journal geeft Spotify artiesten binnenkort de macht […]

Geef een reactie