web analytics

Teufel System 10 THX Ultra 2 luidsprekersysteem

NIEUWS – Teufel heeft een opvolger voor het Theatre 10 systeem. De System 10 is ook een 5.1-systeem met de THX Ultra 2 certificatie. De demo in Rialto, Amsterdam heeft laten horen dat dynamiek geen probleem is. De prijs: ?7990 euro. 

Hieronder treft u het bericht aan van Teufel:

De legendarische en door kenners zeer gewaardeerde Theater 10 THX Ultra 2 home cinema set heeft een opvolger. De System 10 THX Ultra 2, een nieuwe maatstaf waar het gaat om de ultieme home cinema beleving. De THX Ultra 2 gecertificeerde luidsprekers voldoen aan de hoogste technische en akoestische eisen en garanderen daarmee een absoluut neutrale onverkleurde weergave. Met de nieuwe System 10 beleef je filmgeluid en muziek dus exact zoals het door de maker bedoeld is.

Geen huis-tuin- en-keuken setje
De System 10 THX Ultra 2 is het neusje van de zalm op het gebied van home cinema en is niet zo maar in iedere huiskamer te plaatsen. Met een totaalgewicht van ruim 170 kg aan pure kwaliteitsmaterialen en een woofer ter grote van een kleine garderobe kast, behoort deze set dan ook thuis in een echte thuisbioscoop. Een goed geïsoleerde thuisbioscoop wel te verstaan, want het volume dat de System 10 produceert is ongekend.

De prijs: ?7990. Let op: dit systeem is gróót… plaatsing kan een probleem zijn in een gewone woonkamer.

Gerelateerde berichten

Teufel Ultima 40 MK2

Video Teufel Ultima 40 MK2

VIDEO – We hebben van Teufel de Ultima 40 MK2 binnen gekregen. Nu hebben we vorig jaar de MK1 al onder handen gehad en waren blij verrast door de prijs / kwaliteitsverhouding. De MK2 moet nog beter zijn. Voordat we de review gaan tikken, leggen we de luidspreker eerst even op video vast. 

Geef een reactie