web analytics

Raumfeld multiroom systeem

VIDEO – We bekijken de complete range van streamerfabrikant Raumfeld. Of is het nu Teufel? In de video bekijken we: de Speaker S, Speaker M, Base, Controller en de Connector. Het is een flinke verzameling waarmee je en huis omtovert tot een grote muziekfabriek! 

Hieronder treft u de video

Prijzen:

Speaker S

Prijs: 399 euro

Controller

Prijs: 300 euro (meerprijs). Los: 399 euro

Speaker M

Prijs: 599 euro

Connector

Prijs: 279 euro

Base

Prijs: 299 euro

Specificaties en pakketprijzen: http://www.teufelaudio.nl/raumfeld-audio-streaming

Gerelateerde berichten

Buffalo DSD PacketVideo

NAS-systeem voor het afspelen van DSD-audio

Tijdens de afgelopen High-End in München toonde Buffalo een demo-opstelling voor het afspelen van DSD-audiobestanden via DLNA (Digital Living Network Alliance). Het systeem vloeit voort uit een partnership tussen Buffalo en PacketVideo Corporation, ontwikkelaar van de Twonky Media Server. Samen realiseren ze NAS-oplossing voor DLNA-compatible DSD-audiobestanden.

Geef een reactie