web analytics

Maak kans op een optische interlink!

Hebt u een digitaal apparaat met optische uitgang en wilt u deze degelijk koppelen aan een d/a-converter of av-receiver? Dan is een fatsoenlijke optische interlink wel zo prettig. Alpha Audio heeft een kabel van  RU Connected getest en was zo onder de indruk van de prijs- / prestatieverhouding dat we er nu drie gaan weggeven!

U wilt natuurlijk wel zo’n mooie kabel winnen! Hoe werkt dat? Simpel tweet een bericht met deze link:

http://alpha-audio.nl/2011/10/review-ru-connected-optische-interlink/

 

En zet daar @nlalphaaudio en @RU_connected in. Dan kunnen wij zien dat het bericht is gestuurd. Simpelweg door dat te doen maakt u kans!

Wilt u vaker op de hoogte gebracht worden van acties? Schrijf in op de nieuwsbrief van Alpha Audio.

Deze actie loopt tot vrijdag 14-10-2011 17:00!

Happy Tweeting!

Inmiddels zijn de winnaars bekend: @noxqq2u , @remco320 en@bartandeweg.

Gerelateerde berichten

Meridian DSP3200 en Audiocore 200

PERSBERICHT – Meridian is groot liefhebber van actieve luidsprekers met digitale ingang. De DSP3200 is de kleinste in de serie, maar moet volgens Meridian uitstekende prestaties neerzetten. De bijbehorende Audiocore 200 (voorversteker) stuurt puur digitaal uit naar de DSP3200. De Audiocore kan allerlei soorten bronnen accepteren, zoals een iPod, tv, cd, en usb-bronnen. Dat maakt […]

Geef een reactie