web analytics

Maak kans op een optische interlink!

Hebt u een digitaal apparaat met optische uitgang en wilt u deze degelijk koppelen aan een d/a-converter of av-receiver? Dan is een fatsoenlijke optische interlink wel zo prettig. Alpha Audio heeft een kabel van  RU Connected getest en was zo onder de indruk van de prijs- / prestatieverhouding dat we er nu drie gaan weggeven!

U wilt natuurlijk wel zo’n mooie kabel winnen! Hoe werkt dat? Simpel tweet een bericht met deze link:

http://alpha-audio.nl/2011/10/review-ru-connected-optische-interlink/

 

En zet daar @nlalphaaudio en @RU_connected in. Dan kunnen wij zien dat het bericht is gestuurd. Simpelweg door dat te doen maakt u kans!

Wilt u vaker op de hoogte gebracht worden van acties? Schrijf in op de nieuwsbrief van Alpha Audio.

Deze actie loopt tot vrijdag 14-10-2011 17:00!

Happy Tweeting!

Inmiddels zijn de winnaars bekend: @noxqq2u , @remco320 en@bartandeweg.

Gerelateerde berichten

Monitor Audio Shadow Serie

NIEUWS – Monitor Audio heeft een nieuwe lijn voor de thuisbioscoop: de Shadow Serie. Redelijk betaalbaar, strak design en – volgens Monitor Audio – uitermate goed geluid. Dit dankzij een nieuwe technologie die een platte luidspreker toch vol kan laten klinken. 

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/cg2CU # @GerritPlasman Dank je. Goed punt van WAV. Voeg het toe. # @GerritPlasman het zou in principe niet beter moeten klinken; flac is lossless. Het is aan de codec om het goed om te zetten. # @GerritPlasman Heb je al gedacht aan een software / firmware update van het […]

Geef een reactie