web analytics

Gratis Spotify Premium bij KPN

NIEUWS – KPN levert gratis Spotify mee bij bepaalde abonnementen. Uiteraard gaat het niet om instap-abonnementen, maar om de duurdere paketten. Toch is het een leuke service, al zeggen we het zelf.

KPN logoSpotify is een online streaming muziekdienst. Het werkt inmiddels op diverse apparaten, zoals Sonos, bepaalde receivers van Onkyo, elke pc en bijvoorbeeld iPhone en Android-telefoons.

KPN heeft een exclusieve dienst met Spotify meldt het telecombedrijf. Het gaat Spotify meeleveren met de alles-in-een Extra en Premium en glasvezel zilver en goud. De pakketten vanaf 55 euro per maand dus. Toch geen slechte deal.

Gerelateerde berichten

Nuforce udac2

Video Nuforce uDAC 2

VIDEO – Wij hebben van Nuforce behoorlijk wat producten gekregen om te testen. We gaan ze de komende tijd bespreken op Alpha Audio. Als eerste hebben we de superkleine uDAC 2 (micro-dac 2) bekeken. Dat hebben we alvast vastgelegd op video.

Primare MM30

Primare komt met mediaserver

NIEUWS – We kregen een leuke mail van een lezer die ons erop wees dat primare met een aparte mediaserver gaat komen. Of beter gezegd: een mediastreamer. In een aparte behuizing moet de MM30 komen met wifi, lan en natuurlijk een aparte voeding en bediening. 

Geef een reactie