Gratis Spotify Premium bij KPN

NIEUWS – KPN levert gratis Spotify mee bij bepaalde abonnementen. Uiteraard gaat het niet om instap-abonnementen, maar om de duurdere paketten. Toch is het een leuke service, al zeggen we het zelf.

KPN logoSpotify is een online streaming muziekdienst. Het werkt inmiddels op diverse apparaten, zoals Sonos, bepaalde receivers van Onkyo, elke pc en bijvoorbeeld iPhone en Android-telefoons.

KPN heeft een exclusieve dienst met Spotify meldt het telecombedrijf. Het gaat Spotify meeleveren met de alles-in-een Extra en Premium en glasvezel zilver en goud. De pakketten vanaf 55 euro per maand dus. Toch geen slechte deal.

Gerelateerde berichten

Denon CEOL-N8

Denon presenteert: CEOL Piccolo en CEOL N-8

De kleinere muzieksystemen blijven mateloos populair. Ze zijn immers makkelijk te plaatsen, klinken niet onverdienstelijk en kunnen steeds meer. Het internet en het thuisnetwerk wordt daarbij steeds vaker als muziekbron gezien. Een goede reden dus voor de grotere spelers in deze markt om regelmatig een opgewaardeerd of geheel nieuw systeem in de markt te zetten.

Linksys HomePlug AV2 Powerline Networking Kit

Linksys Powerline HomePlug AV2 Kit

Linksys kondigt de beschikbaarheid aan van de compacte Powerline HomePlug AV2 Kit (PLEK500). De nieuwe HomePlug AV2-technologie biedt consumenten de mogelijkheid via het elektriciteitsnetwerk een zeer snelle netwerkverbinding op te zetten tussen twee plekken in huis, die klaar is voor breedbandapplicaties waaronder HD/3D videostreaming en gaming.

Geef een reactie