web analytics

Audio Note komt met OTO SE Signature

NIEUWS – Wie kent hem niet: de OTO SE van Audio Note. Eén van de meest bekende en populaire versterkers van Audio Note. Het buizenversterkertje klinkt als een huis, maar is wel gunstig geprijsd. Tenminste: voor die klasse. Nu komt Audio Note met de Signature-versie van dit populaire model. De naam? Heel simpel: Audio Note OTO SE Signature. 

Hieronder treft u het persbericht van X-Fi

audio-note-oto-signature
audio-note-oto-signature

Vanaf nu is de OTO SE (Single Ended) versterker ook verkrijgbaar in Signature versie! Hier zijn condensatoren en weerstanden op kritische plekken ge-upgrade naar Audio Note copper foil en Tantalum versies. En het belangrijkste: de M4 IE uitgangstransformatoren zijn vervangen door serieuze IHiB dubbele C-kern trafo’s (zowel beter materiaal als ontwerp).

De beste combinatie maak je nog steeds met hoogrendement luidsprekers (94dB>, bij voorkeur van Audio Note zelf), maar de 10watts zijn krachtig en kunnen ook minder gevoelige speakers aansturen (wij behalen ook goede resultaten met de JM Reynaud transmissielijnspeakers).

Deze verbeterde versie is alleen verkrijgbaar voor de Single Ended (SE) versie (er is ook een Push-Pull variant, maar de SE is in vrijwel alle gevallen mooier). Maar uiteraard wel in Line of Phono en Zwart of Aluminum!

Prijzen
OTO SE Line Signature: ? 4.500
OTO SE Phono Signature: ? 5.010

Meer foto’s:

audio-note-oto-signature-black-side

 

 

 

 

 

 

audio-note-oto-signature-side

 

 

 

 

 

 

audio-note-oto-signature-back

 

 

 

 

 

 

Meer informatie:

www.x-fi.nl
[email protected]

Gerelateerde berichten

Arcam BDP300

Arcam BDP300

NIEUWS – Wie echt van film kijken houdt weet dat de beleving van beeld en geluid perfect moeten zijn. Fabrikant Arcam is al jaren bedreven in het ontwikkelen van DVD- en BluRay-spelers, vanuit de filosofie dat beeld- en audioweergave dezelfde technologische benadering verdienen, ook al volgen de innovaties op het gebied van videoprocessing elkaar veel […]

Netwerkkabels Audioquest

Streaming audio en netwerk workshop bij ATV

Op 9 december is er een Streaming Audio en Netwerk workshop bij Audio TV Centrum in Eindhoven. Behalve DALI, Bluesound en NAD zijn ook wij van de partij om alles te vertellen rondom netwerken en streaming audio. We gaan in op hoe u het beste een netwerk kunt opzetten voor streaming audio én gaan in […]

Geef een reactie