AKG K550

AKG is met een nieuwe – volgens AKG – innovatieve hoofdtelefoon gekomen. De K550 biedt een ongestoorde luisterervaring door het gesloten ontwerp, maar biedt wel weer open geluid. Wij zijn erg benieuwd naar deze hoofdtelefoon in het hoge middensegment. Feit is: hij ziet er geweldig uit!

Hieronder treft u het bericht van Text-100

De nieuwe AKG K550 hoofdtelefoons met innovatief design, brengen een voortreffelijke balans tussen een open geluid en een gesloten design voor een ongestoorde luisterervaring.
Zowel thuis als onderweg, bieden deze hoofdtelefoons een ongelofelijke luisterervaring vanaf vrijwel elk hifi-systeem of draagbaar apparaat. De 50mm drivers leveren kwaliteitsgeluid, doordat de zogenaamde Real Image Engineering technologie een precies gevoel van breedte, afstand en diepte brengt. De stijlvolle oorkussens zorgen met hun comfortabele pasvorm voor urenlang luisterplezier en dankzij het 2D-axis opvouwmechanisme kan de hoofdtelefoon eenvoudig opgeborgen en meegenomen worden.

De AKG K550 is binnenkort beschikbaar, voor een adviesverkoopprijs van ?299.

Gerelateerde berichten

Teufel Cinebar 51 met THX licentie

NIEUWS – Het moet niet gekker worden: een soundbar met THX-licentie. Naar ons idee stond THX voor goed geluid met veel dynamiek. Een soundbar is in principe al niet geschikt voor superruimtelijk, heel dynamisch en verfijnd geluid. Maar goed… dat is onze mening. Wellicht dat het Duitse Teufel dit wél weet te bereiken.

Geef een reactie