Video – Teufel Ultima 40

Vandaag bekijken we de nieuwe budget-vloerstaander van Teufel: de Ultima 40. Een forse luidspreker die keurig is afgewerkt. De prijs? Een zéér scherpe ?399. (?299 in de aktie).

Bekijk hieronder de video!

Specificaties:

Maximale belastbaarheid: 120 watt
Gevoeligheid: 87 dB
Minimaal versterkervermogen: 20 watt (aanbevolen)
SPL (dB/1M): 108
Impedantie: 4 Ohm
Crossover: 540 / 2900 Hz
Systeem: 3-weg
Behuizing: basreflex
Volume: 52 liter
Tweeter: 25 mm softdome
Midden-unit: 165 mm (cellulose)
Woofer: (2 stuks) 160 mm (cellulose)

Afmetingen: 32 bij 21,5 bij 130 cm (lxbxh)
Gewicht: 16 KG

Gerelateerde berichten

Astell & Kern AK100 mobiele high-end audiospeler

Video Astell & Kern AK100

VIDEO – We hebben een primeur te pakken. Als eerste in Nederland hebben we de high-end Astell & Kern AK100 in handen. Met dank aan Music2. We hebben deze prachtige high-end muziekspeler van 699 euro direct op video vastgelegd. Om u te laten zien wat het voor speler is en wat u er ongeveer mee […]

NAD D3020

Video NAD D3020

VIDEO – Wat mag u verwachten voor ? 499? Op audiogebied dan… Nou, volgens NAD heel wat, want de D3020 is een zeer compleet apparaat dat beschikt over een dac met vier digitale ingangen (waaronder usb), een analoge input, een hoofdtelefoonversterker én een degelijke klasse-D eindversterker. Wij gaan nog uitgebreid testen, maar hier alvast een […]

2 reacties

  1. Maar waarom zeg je volgens mij is hij alleen zwart verkrijgbaar? Het is me nogal vrij duidelijk dat u een kenner bent op gebied van dit merk en systemen, dan mag die kleur niet volgens mij zijn!:D
    leuke en duidelijke reviews met video top! ik hou het toch op JBL,

    1. Dag Jeroen,

      De desktopsets (daar heb je het over denk ik want in dit filmpje zeg ik dat niet) zijn doorgaans alleen in zwart verkrijgbaar. De vloerstaanders zijn vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar. De Ultima bijvoorbeeld in Zwart (Rosewood) en Berken (licht hout). Dank voor je compliment… en JBL is zeker niet verkeerd!

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Video Metrum Acoustics Baby Ambre

Video Metrum Acoustics Baby Ambre