Alpha Audio op de IFA

Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer op de IFA om de trends te volgen in de wereld van CE. We gaan zoveel mogelijk persconferenties af om u al het nieuws van de fabrikanten te brengen. 

De beroemde toren op het beursterrein in Berlijn.

Omdat het vrij lastig is realtime te ‘bloggen’ op de beursvloer (tenzij je rsi wilt), is het aan te raden onze twitter te volgen (#nlalphaaudio). Hebt u geduld, dan kunt u ook af en toe de site checken… we proberen zoveel mogelijk online te zetten.

Om een indruk te geven wie er staan: Philips, Harman Group, Samsung, LG, Sony, Sharp, Panasonic, AMD, etc… veel te veel om op te noemen!

Gerelateerde berichten

Sfeerbeeld Loewe

IFA 2013: Loewe presenteert My Perfect Entertainment

De Duitse fabrikant Loewe presenteert op de IFA 2013 in Berlijn zijn nieuwe visie op home entertainment van de volgende generatie: individueel, smart en met een toekomstgerichte designtaal. Loewe breidt zijn gamma uit en biedt de complete range smart home entertainment, van instapniveau tot absolute luxe.

Geef een reactie