Win een Squeezebox Duet

Altijd al eens willen experimenteren met streaming audio? Of mist u gewoon nog een leuk streaming apparaat in de set? Dit is de kans om een Squeezebox Duet te winnen! 

Wilt u deze winnen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak kans!

Wilt u kans maken op een Logitech Squeezebox Duet? Het enige wat u hoeft te doen is u inschrijven voor de Alpha Audio nieuwsbrief. Onder alle abonnees van de Alpha Audio Nieuwsbrief verloten we namelijk deze Squeezebox. Hoeft u verder niets te doen? Nee, dat is het… simpel, laagdrempelig en snel gebeurd.

Moeten we ook even eerlijk zijn: de Duet is niet nieuw… zoveel budget heeft Alpha Audio (nog) niet. Wel is hij in perfecte staat (ex test-apparaat), met liefde behandeld en voor het gemak voorzien van de laatste updates. Plug en Play dus!

Nog steeds geïnteresseerd? Mooi! Bent u nog geen abonnee, schrijf u dan nu in en maak kans op dit geweldige apparaat!

De actie loopt tot en met zondag 4 september 18:00

De winnaar is bekend: Patrick van Ree, hartelijk gefeliciteerd met de Squeezebox Duet!

Gerelateerde berichten

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/mNDc4 # Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/tFYjh # De usb-kabelmythe http://goo.gl/fb/chY4R # @dieuwkemombarg #durftevragen Wat dacht je van Millenium? # Sta nu in de #hmh om #katie #melua live te zien. Ben benieuwd! # Voorprogramma #katie #melua erg matig. pakte niet… # Katie melua was super! # Eminent EM7195 […]

Win een usb-dac!

PRIJSVRAAG – We hebben de review over de Audioengine D1 net geschreven en waren bijzonder enthousiast. Nu heeft hifi123 laten weten dat we dit dacje mogen weggeven. Mooi toch? Wij vinden het in ieder geval een leuke actie. Wat moet u doen? Simpel… schrijf u in voor de nieuwsbrief! Ben u al lid? Dan is […]

4 reacties

Geef een reactie