Win een Squeezebox Duet

in


Altijd al eens willen experimenteren met streaming audio? Of mist u gewoon nog een leuk streaming apparaat in de set? Dit is de kans om een Squeezebox Duet te winnen! 

Wilt u deze winnen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak kans!

Wilt u kans maken op een Logitech Squeezebox Duet? Het enige wat u hoeft te doen is u inschrijven voor de Alpha Audio nieuwsbrief. Onder alle abonnees van de Alpha Audio Nieuwsbrief verloten we namelijk deze Squeezebox. Hoeft u verder niets te doen? Nee, dat is het… simpel, laagdrempelig en snel gebeurd.

Moeten we ook even eerlijk zijn: de Duet is niet nieuw… zoveel budget heeft Alpha Audio (nog) niet. Wel is hij in perfecte staat (ex test-apparaat), met liefde behandeld en voor het gemak voorzien van de laatste updates. Plug en Play dus!

Nog steeds geïnteresseerd? Mooi! Bent u nog geen abonnee, schrijf u dan nu in en maak kans op dit geweldige apparaat!

De actie loopt tot en met zondag 4 september 18:00

De winnaar is bekend: Patrick van Ree, hartelijk gefeliciteerd met de Squeezebox Duet!

  • Gisteren de Squeezebox Duet met de post ontvangen. Ga zsm installeren en uitproberen, ben benieuwd! Jaap ( Alpha Audio) nogmaals bedankt!

  • Leuke actie! Ik ben benieuwd wie hem gaat winnen. Zelf sta ik nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief. Komen er ook dingen die niet op de blog & op twitter komen?

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


    Gerelateerde items? Zie ook: