Cambridge Audio NP30

VIDEO – We hebben de Cambridge Audio NP30 in handen gekregen: een zeer scherp geprijsde netwerkspeler. Voor ?599 hebt u een streamer in huis die alle formaten kan afspelen en zowel bedraad als draadloos in het netwerk opgenomen kan worden. 

De review volgt nog, maar hier hebben we alvast het uitpakfeestje:

Specificaties:

Prijs: ?599
Dac: Wolfson WM8728
Netwerkaansluiting: wifi (n) en 100 mbit lan

bestandsondersteuning: wav, flac, mp3, wma, aiff, aac, he-aac, aac+, ogg.

usb-aansluiting: ja, twee stuks.

Klik hier voor de review van de NP30

Gerelateerde berichten

Sonos android controller

Nieuwe Sonos controller software ook voor Android tablets

NIEUWS – Het heeft even geduurd, maar hij is er: Sonos controller software voor Android tablets. Niet dat de oude app niet werkte op een tablet, maar echt optimaal was het niet. We hebben daarom maar nooit een ‘versus’ gedaan met de iPad app, omdat het gewoon geen strijd is. Met versie 3.6 van de […]

opera-tv-store

Opera gaat strijd aan met Google

NIEUWS – Het Noorse bedrijf achter de Opera-browser gaat de strijd aan met Google. Het brengt namelijk een platform voor tv-apps. En een ontwikkelpakket. Kortom: het brengt een concurrent voor Google-TV. Het is natuurlijk de vraag of ze het gaat lukken om met dé gigant van de markt te strijden. 

Geef een reactie