Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Gerelateerde berichten

Lily Collins

Armin van Buuren ?gevaarlijkste Nederlander op internet?

Carice van Houten is van haar troon gestoten in de zoektocht van McAfee naar de gevaarlijkste beroemdheid op het Nederlandse stukje internet. In het jaarlijkse lijstje ? dit jaar voor de zevende keer samengesteld ? moet ze DJ Armin van Buuren voor zich dulden. Internationaal is actrice Lily Collins de ?most dangerous cyber celebrity of […]

Teufel Audio Aureol Fidelity

Teufel lanceert in-ear koptelefoon Aureol Fidelity

Bij Teufel Audio claimen ze Europees marktleider te zijn in de directe verkoop van luidspreker- en home cinema systemen. En dat smaakt blijkbaar naar meer, want het assortiment met hoofdtelefoons – door Teufel Audio aangeduid als koptelefoons – is uitgebreid met de nieuwe Aureol Fidelity. En deze hebben ze helemaal zelf in Berlijn ontwikkeld.

Geef een reactie