Weer nieuwe Cyrus-streamer: Cyrus Stream X

Cyrus brengt weer een nieuwe streamer op de markt: de Cyrus Stream X. Waarom is deze anders dan de andere streamers? Hij mist wat… maar is daardoor zeker niet minder interessant!

De nieuwe Cyrus Stream X: 1899 euro

Geen dac en geen voorversterker… dat is dus het verschil met bijvoorbeeld de stream XP. Daardoor is de Stream X een pure bron… voor de puristen dus.

Geen dac klinkt wellicht wat verwarrend. Wat we daarmee bedoelen, is dat de Cyrus alleen een digitale uitgang heeft. En een aantal ingangen trouwens: drie keer optisch en twee keer coaxiaal.

Je moet dus wel over een dac beschikken, wil je de Stream X gebruiken. Dat kan een nadeel zijn. We begrijpen ook niet helemaal waarom Cyrus niet een analoge uitgang heeft meegegeven aan deze streaming audio player. Al is het op deze manier ook wel weer een interessant knooppunt.

De Stream X ondersteunt alle interessante muziekformaten: flac, wav, aac, mp3, wma en aiff. En wel tot 24 bit 96 KHz. Prima dus.

Natuurlijk heeft de Cyrus ook een afstandsbediening: de n-remote. Deze is bidirectioneel en beschikt over een display. Hoe handig het werkt, weten we niet. We gaan hem eens testen…

De nieuwe Cyrus Stream X is in zilver en zwart verkrijgbaar en kost 1899 euro.

Importeur: audiac

Gerelateerde berichten

Netgear Nighthawk

Netgear Nighthawk belooft supersnelle WiFi

Netgear lanceert een nieuwe dual-band 802.11ac wireless router: de Nighthawk AC1900 Smart WiFi Router (R7000). Het ingehuurde pr-bureau belooft de snelste WiFi ter wereld en ?de combinatie van een krachtige 1GHz dual core processor met een SuperSpeed USB 3.0 port en Netgear Beamforming+, om snelheid, betrouwbaarheid en bereik te vergroten voor optimale connectiviteit?.

Geef een reactie