web analytics

Weer nieuwe Cyrus-streamer: Cyrus Stream X

Cyrus brengt weer een nieuwe streamer op de markt: de Cyrus Stream X. Waarom is deze anders dan de andere streamers? Hij mist wat… maar is daardoor zeker niet minder interessant!

De nieuwe Cyrus Stream X: 1899 euro

Geen dac en geen voorversterker… dat is dus het verschil met bijvoorbeeld de stream XP. Daardoor is de Stream X een pure bron… voor de puristen dus.

Geen dac klinkt wellicht wat verwarrend. Wat we daarmee bedoelen, is dat de Cyrus alleen een digitale uitgang heeft. En een aantal ingangen trouwens: drie keer optisch en twee keer coaxiaal.

Je moet dus wel over een dac beschikken, wil je de Stream X gebruiken. Dat kan een nadeel zijn. We begrijpen ook niet helemaal waarom Cyrus niet een analoge uitgang heeft meegegeven aan deze streaming audio player. Al is het op deze manier ook wel weer een interessant knooppunt.

De Stream X ondersteunt alle interessante muziekformaten: flac, wav, aac, mp3, wma en aiff. En wel tot 24 bit 96 KHz. Prima dus.

Natuurlijk heeft de Cyrus ook een afstandsbediening: de n-remote. Deze is bidirectioneel en beschikt over een display. Hoe handig het werkt, weten we niet. We gaan hem eens testen…

De nieuwe Cyrus Stream X is in zilver en zwart verkrijgbaar en kost 1899 euro.

Importeur: audiac

Gerelateerde berichten

Marantz-SR7007

Marantz lanceert nieuw av-beest: sr7007

NIEUWS – Marantz is weer op de multi channel toer. We hebben hem al in het nieuws gezien, maar de SR7007 is nu echt in Nederland te krijgen. Een multi channel beest: 7.1-kanalen met maar liefst 125 watt aan vermogen in 8 Ohm. Voldoende voor een leuk bioscoop-feest.

Review Carice van Houten – See You on the Ice

Daar zit ze dan bij De Wereld Draait Door: Carice van Houten. Met een nieuwe cd nog wel. Weer een actrice die het in de popwereld probeert te maken. Met een heel blik van zwaargewichten om mee te helpen. Als je het doet, moet je het goed doen, moet ze gedacht hebben. 

Geef een reactie