Parrot Zikmu

in Video-cast (223) |


VIDEO – Parrot kennen we vooral van de headsetjes en car kits. Niet van peperdure luidsprekers. Toch heeft het Franse bedrijf een bijzonder luidsprekersysteem op de markt gebracht: de Zikmu. Een docking station én streaming luidsprekersysteem… ontworpen door Philippe Starck. De prijs: 1199 euro… Poeh, dat is gewaagd! Wij pakken hem eens uit om te kijken hoe deze toeter er nu in het echt uit ziet.

Hieronder treft u het uitpakfilmpje aan:

Specificaties:

Product: Parrot Zikmu
Prijs: ?1199

Watt: 100 per luidspreker / actief systeem

Medium: iPod, wifi, bluetooth en analoog in (jack)

Afstandsbediening: ja

 

    • Dag Vincent,

      Klopt… hier zitten de NXT-panels in. Cambridge gebruikt ook units van NXT. Andere, maar ook dat klinkt erg goed voor het geld. Ben hier ook benieuwd naar! Test gaat wel even duren; ben even weg van huis. Dus even geduld :-).

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: