web analytics

Parrot Zikmu

VIDEO – Parrot kennen we vooral van de headsetjes en car kits. Niet van peperdure luidsprekers. Toch heeft het Franse bedrijf een bijzonder luidsprekersysteem op de markt gebracht: de Zikmu. Een docking station én streaming luidsprekersysteem… ontworpen door Philippe Starck. De prijs: 1199 euro… Poeh, dat is gewaagd! Wij pakken hem eens uit om te kijken hoe deze toeter er nu in het echt uit ziet.

Hieronder treft u het uitpakfilmpje aan:

Specificaties:

Product: Parrot Zikmu
Prijs: ?1199

Watt: 100 per luidspreker / actief systeem

Medium: iPod, wifi, bluetooth en analoog in (jack)

Afstandsbediening: ja

 

Gerelateerde berichten

Video Wolfgang Air Music

VIDEO – De Aldi gaat vanaf 17 december een streaming systeem verkopen: het Wolfgang Air Music streaming systeem. Wij hebben al een testexemplaar in handen. We pakken hem eerst even uit voordat we gaan testen. U kunt dus al even van een sneak preview genieten van dit budget streaming-systeem!

VERNIEUWD! NAD C546BEE CD-speler

Met alle streaming-producten die momenteel op de markt verschijnen verwacht je het niet, maar NAD heeft de C545BEE CD-speler opnieuw uitgebracht. Er zijn qua specificaties diverse upgrades doorgevoerd, met als doel een toename in geluidskwaliteit en verbeterd bedieningsgemak. Dat heeft dus geleid tot de vernieuwde uitgave van de C546BEE CD-speler. Volgens NAD een nieuwe maatstaf.

2 reacties

    1. Dag Vincent,

      Klopt… hier zitten de NXT-panels in. Cambridge gebruikt ook units van NXT. Andere, maar ook dat klinkt erg goed voor het geld. Ben hier ook benieuwd naar! Test gaat wel even duren; ben even weg van huis. Dus even geduld :-).

Geef een reactie