web analytics

Eminent EM7195 media player

VIDEO – We bekijken vandaag de Eminent EM7195 media player / recorder met dvb-t tuner. De dvb-t tuner is zinloos, maar deze speler heeft wel talloze andere leuke opties. Bekijk de video om te kijken wat er dan zo bijzonder is!

Hieronder treft u de video:

Specificaties:

Eminent EM7195

Tuner: dvb-t
(Smart)cardreader: Nee
Video uitgang: hdmi, component, composiet
Video-ingang: dvb-t (met loop)
Audio uitgang: analoog, optisch, coaxiaal, hdmi
USB: 3 x usb 2.0 (in) 1 x usb 3.0 (host)
Cardreader: ja, sd
Netwerk: gigabit lan
Voeding: extern
Harde schijf: niet meegeleverd, 3,5″ drive-bay

Prijs: ongeveer 175 euro (online)

 

Gerelateerde berichten

Musical Fidelity V-Link

NIEUWS – De pc gebruiken als bron van muziek, foto’s en video wordt steeds populairder. Ook hifi-liefhebbers spelen steeds meer vanaf de pc. Dat gaat prima, zoals u ook op Alpha Audio kunt lezen. Mede vanwege de populariteit stappen steeds meer hifi-merken in het bootje van netwerk-audio en pc-audio. Ook Musical Fidelity doet mee. De […]

Video Harman Kardon SB 30 Soundbar

VIDEO – We bekijken vandaag de Harman Kardon SB 30 soundbar. Een tweedelig pakket dat bestaat uit – uiteraard – een soundbar en een subwoofer. De laatste is draadloos. Handig! Al moet je natuurlijk wel een stekker in het stopcontact doen.

1 reactie

  1. Ik probeer via mijn eminent op internet te gaan, maar hoe kun je in godsnaam met de afstandsbediening ook bij de letters te komen om in het adresvak niet steeds de cijfers te hebben.

    Dank voor de tips

Geef een reactie