Synology Remote

VIDEO – Synology kennen we vooral van nas-producten: netwerkschijven die centrale opslag van belangrijke data mogelijk maken. En natuurlijk voor de hifi- en videofans: streaming media gemakkelijk maken. Nu heeft het bedrijf ook een grappig product dat het mogelijk maakt direct vanaf de nas audio af te spelen: de Remote.Wij hebben alvast een video gemaakt.

Hieronder ziet u de video. De recensie komt zo snel mogelijk.


Even wat specificaties:

Uitgangen: 3,5mm jack, optisch spdif, usb (iPod / iPhone)

Ingangen: usb (koppeling met Synology-nas)

Voeding: via usb

Prijs: ongeveer 70 eur0.

Gerelateerde berichten

Furutech GT40

USB-dacs zijn een populair segment aan het worden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de integratie van de pc / laptop in het huishouden en de hifi-set. Het lijkt wel of elk gerenomeerd merk een graantje probeert mee te pikken. Furutech kennen we vooral van energie-gerelateerde producten. Maar dat weerhoudt de Japanners er niet […]

2 reacties

Geef een reactie