web analytics

Sonority Audio Import distribueert Burson

NIEUWS – Sonority Audio heeft de distributie van het Australische merk Burson verworven. Wellicht niet het meest bekende merk in de Benelux, maar zeker wel een merk om rekening mee te houden.

Sonority Audio is met Burson in zee gegaan, omdat het een waardevolle aanvulling is op hun productgamma. Logisch, toch? Het merk geniet nog niet echt bekendheid, maar dat moet snel veranderen onder de fijnproevers die geen kapitalen willen uitgeven.

Burson Audio richt zich op betaalbare, muzikale apparatuur. Zoals elk hifi-merk eigenlijk. Echter, het Australische bedrijf doet dat toch iets anders als de meeste – uitzonderingen zijn er altijd – andere bedrijven. Burson maakt bijvoorbeeld nagenoeg geen gebruik van IC’s (geïntegreerde schakelingen). Het bedrijf bouwt de meeste schakelingen discreet op. Het voordeel volgens Burson: veel meer detail, muzikaliteit en een vloeiendere weergave.

Sonority-Audio Import:

http://www.sonority-audio.nl
[email protected],
+31633619666

Gerelateerde berichten

Russell K

Nieuw speakermerk: Russell K

Distributeur Hear Everything Audio Import is in zee gegaan met het gloednieuwe speakermerk Russell K. De geestelijk vader van dit bedrijf is Russel Kauffman. Geen onbekende in de hifi-wereld, want de Brit werkte voorheen als technicus onder meer voor bekende merken als Wharfedale, Monitor Audio, Bowers & Wilkins en Morel.

Harman_JBL_Venue_LT

jBL als eerste dock met lightning-aansluiting

NIEUWS – Er komen al wat spullen met de nieuwe connector van Apple op de markt: de lightning-connector. jBL heeft als eerste een dock met deze nieuwe – en beruchte – connector. De OnBeat Micro en de OnBeat Venue LT hebben beide de kleine connector aan boord.

Geef een reactie