Sonority Audio Import distribueert Burson

NIEUWS – Sonority Audio heeft de distributie van het Australische merk Burson verworven. Wellicht niet het meest bekende merk in de Benelux, maar zeker wel een merk om rekening mee te houden.

Sonority Audio is met Burson in zee gegaan, omdat het een waardevolle aanvulling is op hun productgamma. Logisch, toch? Het merk geniet nog niet echt bekendheid, maar dat moet snel veranderen onder de fijnproevers die geen kapitalen willen uitgeven.

Burson Audio richt zich op betaalbare, muzikale apparatuur. Zoals elk hifi-merk eigenlijk. Echter, het Australische bedrijf doet dat toch iets anders als de meeste – uitzonderingen zijn er altijd – andere bedrijven. Burson maakt bijvoorbeeld nagenoeg geen gebruik van IC’s (geïntegreerde schakelingen). Het bedrijf bouwt de meeste schakelingen discreet op. Het voordeel volgens Burson: veel meer detail, muzikaliteit en een vloeiendere weergave.

Sonority-Audio Import:

http://www.sonority-audio.nl
[email protected],
+31633619666

Gerelateerde berichten

James-Blunt-Moon-Landing

Review James Blunt – Moon Landing

Het hitje ‘Bonfire Heart’ is op moment van schrijven niet van de radio af te slaan. Zonde, want zo draaien de zenders een prima nummer helemaal kapot. Gelukkig staat James Blunt niet bekend om het uitmelken van zijn albums door alle nummers als single uit te brengen. We luisteren naar het nieuwe album: Moon Landing. 

Nieuw Hollands Hifi-merk: Van de Leur

NIEUWS – Wij vinden het altijd leuk om te horen dat iemand uit eigen land met hifi aan de gang gaat. Dus toen we het bericht van Van de Leur Audio de mailbox in zagen vallen, kregen we toch een grijns op het gezicht. Zal het weer een parel zijn? Zoals we er al een […]

Geef een reactie