Nieuwe dealer Adam audio

NIEUWS – De Adam Audio-luidsprekers vallen de meeste hifi-liefhebbers behoorlijk op. De directe aansturen via een interne dac, maakt het een erg interessant product voor wie bijvoorbeeld muziek wil streamen vanaf de pc.

Wij hebben een setje Adam Audio Artist horen spelen op de stand van Sonority Audio. En wij moeten toegeven: het klonk erg goed voor het formaat van de speaker en de ruimte waarin ze stonden.

Blijkbaar vinden ook retailers dat, want sinds kort zijn de Adam Audio Artist-luidsprekers ook verkrijgbaar bij Wifimedia. Een specialist op gebied van streaming hifi.

Prijzen variëren van ?349 tot ?699.

Voor meer informatie zie: http://www.wifimedia.nl of http://www.sonority-audio.nl

Gerelateerde berichten

SONOS PLAY:1

SONOS PLAY:1 nu verkrijgbaar

Sonos introduceert SONOS PLAY:1, een compacte en krachtige draadloze speaker die het thuis beluisteren van muziek belooft te veranderen. PLAY:1 streamt volgens Sonos al uw favoriete muziek in hoogwaardig hifi-geluid naar elke kamer in huis. SONOS PLAY:1 is vanaf vandaag te reserveren via Sonos.com en vanaf 29 oktober beschikbaar bij geselecteerde partners.

Maak kans op een optische interlink!

Hebt u een digitaal apparaat met optische uitgang en wilt u deze degelijk koppelen aan een d/a-converter of av-receiver? Dan is een fatsoenlijke optische interlink wel zo prettig. Alpha Audio heeft een kabel van  RU Connected getest en was zo onder de indruk van de prijs- / prestatieverhouding dat we er nu drie gaan weggeven!

Geef een reactie