Cyrus Streamline

NIEUWS – Cyrus stapt in de streaming wereld! De nieuwe Streamline is een alles-in-één oplossing waarbij Cyrus de behuizing – zoals het merk betaamt – opvallend klein heeft weten te houden. Toch zit er alles in: een streaming client (bedraad en draadloos) een versterker en een internetradio.

We zien steeds meer dat bekende hifi-merken met een streamingproduct komen. Gelukkig ook Cyrus. Het eigenzinnige, Britse merk komt nu met de Streamline: een compleet systeem waarbij de nadruk op netwerken ligt.

Het is mogelijk zowel via wifi als via de cat-kabel te streamen. De ingebouwde versterker van 2 x 30 watt zet het signaal door naar de luidsprekers. Gelukkig heeft het merk ook nagedacht over bediening. Een volledig nieuwe afstandsbediening met ingebouwd display zorgt voor een mooi overzicht van de media in het netwerk en online.

De Cyrus Streamline kost 2199 euro en is per direct beschikbaar en is verkrijgbaar in zwart en zilver.

Gerelateerde berichten

Sonos subwoofer

Sonos lanceert subwoofer

NIEUWS – Sonos zal vanaf 19 juni een subwoofer in het assortiment opnemen. De sub is met name interessant voor gebruikers van de Play:3 en Play:5. De speakersystemen van Sonos. Uiteraard is hij ook te gebruiken in andere set-ups. De prijs is 699 euro voor de zwart glossy versie en 599 euro voor zwart mat.

Teufel Ultima 40 MK2

Video Teufel Ultima 40 MK2

VIDEO – We hebben van Teufel de Ultima 40 MK2 binnen gekregen. Nu hebben we vorig jaar de MK1 al onder handen gehad en waren blij verrast door de prijs / kwaliteitsverhouding. De MK2 moet nog beter zijn. Voordat we de review gaan tikken, leggen we de luidspreker eerst even op video vast. 

Geef een reactie