web analytics

Adam Artist 3 actieve luidspreker

VIDEO – De Adam Artist 3 is een actieve luidspreker mét ingebouwde d/a-converter. Een combinatie die we niet veel zien. Bovendien maakte de Artist 3 een goede indruk op de Doelen. Reden genoeg om een setje aan te vragen. Hierbij alvast de video.

Hieronder treft u de video aan:

Details:

Prijs: 698 euro per set.
Units: 4,5″ mid / sub, bandtweeter voor hoog
Bereik: 60 – 50.000 Hz
Crossover: 2800 Hz
Vermogen: 2 x 25 watt versterker

Ingangen: cinch, gebalanceerd, mini-jack en usb

Gewicht: 5 Kg.

Importeur: Sonority Audio

6 reacties

  1. Pingback: Adam Artist 3
  2. De ene is waarschijnlijk ‘master’ en de andere ‘slave’, het audio signaal wordt dan doorgelust naar de ‘slave’. Heb dit al eerder gezien bij Hypex plate amps en AVI aktieve speakers (ook met digitale ingang overigens). Wel weer een extra kabel dus…

  3. Hallo Jaap,

    Eigenlijk heel simpel die “stereolink”, deze verbindt de luidsprekers met elkaar zodat je het volume kan regelen van beide luidsprekers tegelijk. Volgens mij zijn ze ook als desktop speakers bedoeld. Ben benieuwd naar je ervaringen.

    groeten Frank

Geef een reactie