UPC laat los…

Eindelijk! Eindelijk! Eindelijk kunnen UPC-gebruikers hun smartcard in een tv met dvb-c-tuner gebruiken.

Vanaf 26 april komen er tv’s met dvb-c tuner op de markt waarbij een UPC-kaart te gebruiken is. Daarmee laat UPC eindelijk los van het ‘our way or the highway’-beleid. Met een speciale kaarthouder zal de upc-smartcard kan upc digitale tv ook gekeken worden via het CI+-slot van een nieuwe tv. De CI+-module is overigens wel in bruikleen. Maar het scheelt wel weer aanschafkosten. UPC is daarmee wel de laatste in Nederland. Ziggo laat het al veel langer toe. En zelfs Brabantnet laat het toe… Het werd tijd UPC!

Uiteraard zit er een addertje onder het gras: het CI+-pakket is geen onderdeel van de alles-in-één pakketten en moet dus los worden aangeschaft. Het kost 5 euro per maand voor het standaard-pakket en 10 euro per maand voor het HD-pakket. Jammer hoor… die extra kosten.

https://www.alpha-audio.nl/2011/04/upc-laat-los/

Gerelateerde berichten

Loewe

Nieuw productgamma voor Loewe

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn had Loewe volop nieuws te melden. Zo brengt het Duitse bedrijf op termijn twee verse series televisietoestellen uit, namelijk de Masterpiece- en Reference-lijn. Bovendien maakte het concern bekend dat zowel oude als nieuwe toestellen op een nieuw besturingssysteem gaan draaien.

Bang & Olufsen Beovision 12

Het Deense high-end merk Bang & Olufsen heeft een nieuwe tv in het gamma: de Beovision 12. Het betreft een extreem plat 65-inch 3D scherm met geïntegreerde middenkanaalluidspreker. De overige 6 luidsprekers (en sub-kanaal) zijn losse luidsprekers. De prijs van de Beovision 12 is nog niet bekend.

Geef een reactie