web analytics

UPC laat los…

Eindelijk! Eindelijk! Eindelijk kunnen UPC-gebruikers hun smartcard in een tv met dvb-c-tuner gebruiken.

Vanaf 26 april komen er tv’s met dvb-c tuner op de markt waarbij een UPC-kaart te gebruiken is. Daarmee laat UPC eindelijk los van het ‘our way or the highway’-beleid. Met een speciale kaarthouder zal de upc-smartcard kan upc digitale tv ook gekeken worden via het CI+-slot van een nieuwe tv. De CI+-module is overigens wel in bruikleen. Maar het scheelt wel weer aanschafkosten. UPC is daarmee wel de laatste in Nederland. Ziggo laat het al veel langer toe. En zelfs Brabantnet laat het toe… Het werd tijd UPC!

Uiteraard zit er een addertje onder het gras: het CI+-pakket is geen onderdeel van de alles-in-één pakketten en moet dus los worden aangeschaft. Het kost 5 euro per maand voor het standaard-pakket en 10 euro per maand voor het HD-pakket. Jammer hoor… die extra kosten.

Gerelateerde berichten

Sony

Sony nieuwe eigenaar van Film1

Sony neemt Film1 over van Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo en UPC. Vanwege de overname van Ziggo is de Britse onderneming genoodzaakt om de filmzender van de hand te doen, zou valt te lezen op techwebsite Tweakers.

LG-105UC9

LG komt met enorme 5K-tv

De CES is weer in volle gang en dat betekent dat we de komende dagen allerlei nieuwe producten naar ons hoofd geslingerd krijgen. LG stoomt de reusachtige 105UC9 televisie alvast klaar met een gebogen oled-scherm van 5120 x 2160 pixels.

Geef een reactie